Eşimde genital siğil
Hpv virüsü oldugu zaman Sigil çıkar bence test yaptırsın. Cinsel yolla bulaşan bir hastalık
dudukc aaa nasıl yani ilk kez duydum
Merve3434 HPV virüsü esas olarak cilt- cilde temas yolu ile bulaşır, virüsün ana bulaşma yolu cinsel ilişki ile olur. Enfekte bir kişinin penis, skrotum (erkek yumurtalık torbası), vajina veya dış genital bölgesi ile temas sonucu bulaşır. Oral yolla enfekte bir genital bölgeye temas edilmesi halinde de bulaşma olur. yani canım penisin vajina içine girmesi lazım yada vajina çevresine dış genital bölgesine temas etmesiyle bulaşıyor. Bundan bahsediyorum canım cinsel yolla bulaşan bi hastalık çoğunlukla hayat kadınlarında varmış
dudukc hiç bilmiyodum teşekkür ederim 🤗
dudukc öyle bi durum yok eşimde de bende de çok şükür sadece ilk kez böyle bi şey duydum şaşırdım ☺️
Rose_ hayır malesef kansere dönüşme riski bile var bu illetin. Bu hastalıgın bir çok növü var yani hepsi kötü degil zararsız olanları da var ancak doktor söyleye bilir bınu Ve iyleşe bilmek için zararının pek fazla dokunmaması için sadece hastanın bagaşıklık sistemi güçlü olmalı ancak ilaçlarla falan ayakta kala bilir
Hestag kesin aldattı yada aldatmadı diyemem tabiki ama kuluçka dönemi 1-2 aymış 1-2 ay sonra çıkıyormuş yani ortaya ama nadir olarak 1 yıl içinde çıktığı da görülebiliyormuş 1 yıl önce bulaştı eşinize desek kesinlikle sizede bulaşması gerekirdi eğer bir birlikteliğiniz varsa kafanızı bulandırmak istemem tabiki ama bence test yapın sizede bulaşmışmı diye birde bu işin peşini bırakmayın derim bidaha aldatıyorsada kesinlikle affetmeyin ben affeetmek zorunda kaldım hep sürekli aldatılıyorum aldatılırken yakaladığımda dayağımı yiyorum oturuyorum aşşağa arkanızda birisi varsa eğer asla affetmeyin tekrr aldattıysa Allah ım size sabır onlarada akıl fikir versin
- Düzenlendi
Hestag bu hastalıgın ortaya çıkması 2 ayla 6 yıl arasında sürüyo yani 4 yıl öncede mesela biriyle olduysa ondan ola bilir evet peşini bırakmayın ama bu hastalık sadece sex le bulaşmaz bunuda göz önünde bulundurun. Her kese açık tuvaletlerden ola bilir ya da birisi bu hastalıgın taşıyıcıysa ve tuvalete girib elini yıkamadan eşinizle görüşmüşse öyle bile bulaşa bilir. Her şeyi düşünün. Ve öyle yakmayla geçecek bir hastalık degil bu. Sadece sigiller yakılır ve yok olur ki onlar yine çıkar ancak içerde yine bu hastalık dolaşır. Sizde ara sıra test yaptırsanız çok iyi olur dedigim gibi 6 yıl içerisinde kendini ortaya çıkara biliyor