Bsrkaya kız bende kendi kızıma zilli derim bazen 🤣 kötü anlamda değil. 😂 işini iyi bilen, işveli cilveli, kendini sevdirmeyi iyi bilen kişilere ben zilli derim. Benim kızımda tam zillidir 🤣 babasına bir cilve yapar görsen, 😂😂

aykirikadin teşekkür ederim canım, 😊☺️ sen de en aykırımsın, seksi seven güzel insan 😂😁🔥

Rouge var görümcem ablam iki arkadasim anneannem kaynanam onun bi akrabası gorumcemin kaynanasi daha gider böyle…kalmayanda vsr kalirsamda hormonlu olanını taktirirdim ben meme kisti gecirdim halam meme kanseri atlattı o haplar masum mu sanıyorsunuz meme kanseri ve daha nice hastalık sebebi akciğerde pıhtı atmasına sebep olabiliyomus ( tıbbi ismini getiremedim ama boyle bsy " o yuzden hap hayal benim icin prezervatifte sızlama yapıyor artık ikinci normal dogumdan sonra olmuyo yani…oyle spiral + gericekilme oyle travma yaşıyorum ki o yoğurdu ufleyerekte yiyemiyorum yani…

Sedaa doğru seneye bidaha hamileyim diye post acmazsam iyi😂😂😂 gerçi tüpleri bağlatmayı düşünüyorum 😂😂

Ask_hosmus valla sen bilirsin canım😂 cok cocuk seviyorsanız doğurun 🤣 benim eşimde çok cocuk seviyor. 3.yü istiyordu da vazgeçtirdim. 😅 şimdi bana 5 cocuk doğurtacam sana diyor 😂🤣

Sedaa aaa vazmıgeçtin niye yaaa😂😂 adamların dediği oluyo aşko 😂😂😂