aykirikadin teşekkür ederim canım, 😊☺️ sen de en aykırımsın, seksi seven güzel insan 😂😁🔥
Forumun Enleri 💥
- Düzenlendi
Rouge var görümcem ablam iki arkadasim anneannem kaynanam onun bi akrabası gorumcemin kaynanasi daha gider böyle…kalmayanda vsr kalirsamda hormonlu olanını taktirirdim ben meme kisti gecirdim halam meme kanseri atlattı o haplar masum mu sanıyorsunuz meme kanseri ve daha nice hastalık sebebi akciğerde pıhtı atmasına sebep olabiliyomus ( tıbbi ismini getiremedim ama boyle bsy " o yuzden hap hayal benim icin prezervatifte sızlama yapıyor artık ikinci normal dogumdan sonra olmuyo yani…oyle spiral + gericekilme oyle travma yaşıyorum ki o yoğurdu ufleyerekte yiyemiyorum yani…
Sedaa doğru seneye bidaha hamileyim diye post acmazsam iyi😂😂😂 gerçi tüpleri bağlatmayı düşünüyorum 😂😂
Sedaa ahahah ay bende onu dedim ya 😂😂
Eskobar kaçırmam asla😂😂
ayipolmasinama Şuan kaç aylık seninki 🥹
Kuzuletta 1 kasımda 3 aylık olduk tam canım, ama perperişanım yani, bebiş çok zor çıktı rıza baba modundayım 😂
Bsrkaya Yorumuma bak anlarsın aşko😉😀
Ask_hosmus valla sen bilirsin canım😂 cok cocuk seviyorsanız doğurun 🤣 benim eşimde çok cocuk seviyor. 3.yü istiyordu da vazgeçtirdim. 😅 şimdi bana 5 cocuk doğurtacam sana diyor 😂🤣
Yasak_elma Çok yukarlarda kaldı ama yaaa 🙈😅
Yasak_elma Ahahaa tamam buldumm okudumm el birliği ile zilli ettiniz Beniii 🙈 yorumlar olarak aklın yolu bir isteee 😅
aykirikadin lemanı falan hatırlıyor musun :)
Yasak_elma estagfurullah seviliyorsun 🌹🌹
aykirikadin teşekkür ederim canım 😍
aykirikadin ayy bebeğim cok sagoll 😂❤️
Sedaa aaa vazmıgeçtin niye yaaa😂😂 adamların dediği oluyo aşko 😂😂😂
Rouge kizzz prezervatif nasıl yaaa başlamadan mi takıyorsunuz valla kalp kriz8i gecirmelik ya bu korunma işi kök kestirip aticam en sonunda