HurremSultan HurremSultan En sinirlisi : @offended_lady knk kızma ama sensin dkdkdkd 💕💕 En ateşlisi : @aykirikadin ve @Ask_hosmus 💥♥️ En bakımlısi : tabikisiii @Rouge 😁🌺 En zillisi : @Cicikiz @Bsrkaya 😂😂 En yorumcuu : @MedavikPastam En kocamci : bir ben birde @Sevde_20 nolursa olsun vazgecmeyisimiz dkdkd
Sevde_20 HurremSultan oyle valla severimde söverimde🤣🤣😍😍 napıyım askim baska kimden fayda var soylesene bak adam simdi cocuk uyutuyo ben goygoyda🤣🤣 o yüzden dünya yansa kocamda kocam🤣🤣🤣🫶❤️
Rouge HurremSultan ya bize sürekli aynı seyler söylendi ama ben farklı bisey söylicem bence sen insanlarla en anlasılabilir kişilerden olabilirsin 😍
Bsrkaya HurremSultan En sinirlisi dediğin zaman aklıma nedense @Nietzsche geliyorr 🫠 aslinda sinirli değil de sınırlarını bilen diyorum ben yani olması gerektigi gibi fazla mayır muyur olmadan konuşan 🫶 En Ateslisi tabiki deee @TombulHatun vee bence @HurremSultan En bakımlısı İlk sıra da @Rouge beybiiimm 💞 veee biraz da @Sedaa En Kocamci tabiki yine sennnn @HurremSultan 😅 En uyumlu en sevecen pozitif @Ask_hosmus ve @Yasak_elma En zillii birisi vardı aklımda ama şuan isim olarak yazamadım görünce ekleme yaparım 😅 En yorumcu bana göre de @MedavikPastam 🤗
Nietzsche Bsrkaya Benimki profil fotosundan hep bak 😂 nerde bende sinir , ama dediğin gibi yorumlarda aşko kuşko olamam yapımda yok
Rouge Bsrkaya teşekkür ederim 🥰herkes sana zilli demiş neden bence yanılıyorlar ya öyle gorunuyorsun ama aslında hic öyle degilsin öyle gosteriyorsun🌸
HurremSultan Gamzekck herkezde aynisjni yazmis dkdkd bu kadar şeffaf olmak zorunda mıyım heeekez biliyor ki olurumde kocam dkdkdk
Nietzsche HurremSultan hikayesi yok ismini kullandığım adamın fotoğrafı😂😂 bu fotoğraf yüzünden erkeksi görülüyorum
Enerciii HurremSultan bana göre en ateşliside en Kocamda kocamcısıda sensin valla @HurremSultan 🤣 biz sexi senden gördük🤣
HurremSultan Enerciii dkdkkdd adım çıkmis inmiyor bacılar dkdkd hem diğerleri nerde onları da yaz kacmadkdkkd postu kendime mi açtım ayol😂😂😂
bitterdelisi24 HurremSultan en sinirlisine bulamadım birini :)) en ateşli @HurremSultan :) en bakımlı @gshande @bittercikolata en zilli bilemedim :) iyi yorumcu.. @TombulHatun @Yasak_elma kocam da kocam @HurremSultan :)
Sevde_20 HurremSultan bilmem benimki henüz bi yaramazlık yapmadı pek ama yapmayacagi anlamina gelmiyor biraz ilgilense benle iyi adam aslında birazda para harcamama izin verse cok iyi adam😆😆
HurremSultan Nietzsche bence sen minnosaun ya ben hiç senden sınırlı birşey görmedim dkdk cidden naif konuşuyorsun kız @Bsrkaya sen niue sınırlı dedin ayol 😂😂😂
Bsrkaya HurremSultan Sinirli değil de işte dedim ya olması gerektiği gibi olan 😅 ama biraz asabiymis gibi gözüküyor değilse arka planda sürekli konuşuyoruz aslaaa öyle biri değil kesin profil resminden ötürü bu algı 😅