Gamzekck bencede en iyisi prezervatif benim spiralli cevre hep hamile hep 😂hemde insanın canını acıtıyor hormonuyla oynuyor kayıyor ediyor kanama şu bu aayy

Rouge kizzz prezervatif nasıl yaaa başlamadan mi takıyorsunuz valla kalp kriz8i gecirmelik ya bu korunma işi kök kestirip aticam en sonunda

Rouge kanki valla bas ağrısı yaşıyorum dkdk peki hisediypr musun ya biz bi iki.kere denedik kötüydü baya

Bsrkaya Kötü anlamda demedim valla cilveli atesli falansınya hani kendini sevdirmesini biliyorsun oyüzden diyorum ben zilliyi

Ask_hosmus ya kendimi daha hazır hissetmiyorum. 😂 yeni rahata ermişken bunun keyfini sürim birazcık 🤣 cocuklar okula başlayınca yaparız 3.yü dedim, tamam dedi ama 4.yü de hemen arkasina yapariz dedi. 🤣 3 ve 4 ü de arka arkaya doğurtacak bu adam bana ,😂 kız birde ilk defa başımıza bir olay geldi, burda çok güldüm cok eleştirdim 🤣 przervtf yırtıldı iliski esnasinda, cok korktum 🤣

Sedaa kankiii ne diyorsuunnn😪😪 ayy nasıl oldu ya nasıl patladiii cildiircam bende ona geçeyim spriali cikartayim diyordum😬😬

HurremSultan hanımlar su yrni çıkan desenli beyaz halılar varya memnun kalan varmı görüntüsü falan aşırı hoş bence ince halı almak istiyorum ince mi acaba onlar

HurremSultan sen psikolojik hissetmiyorsun baska cisim bile denesen bir zamandan sonra o seyin dokusunu içerde hissetmezsin ki sadece hareketleri hissederiz ve önemli olan da bu zaten yani psikolojik hissetmeme gibi bisey yok ha erkeklerde ayrı