Forumun Enleri 💥
bitterdelisi24 Sende seviliyorsun canım benim😘💐
Bsrkaya Kötü anlamda demedim valla cilveli atesli falansınya hani kendini sevdirmesini biliyorsun oyüzden diyorum ben zilliyi
Ask_hosmus ya kendimi daha hazır hissetmiyorum. 😂 yeni rahata ermişken bunun keyfini sürim birazcık 🤣 cocuklar okula başlayınca yaparız 3.yü dedim, tamam dedi ama 4.yü de hemen arkasina yapariz dedi. 🤣 3 ve 4 ü de arka arkaya doğurtacak bu adam bana ,😂 kız birde ilk defa başımıza bir olay geldi, burda çok güldüm cok eleştirdim 🤣 przervtf yırtıldı iliski esnasinda, cok korktum 🤣
Sedaa kankiii ne diyorsuunnn😪😪 ayy nasıl oldu ya nasıl patladiii cildiircam bende ona geçeyim spriali cikartayim diyordum😬😬
HurremSultan hanımlar su yrni çıkan desenli beyaz halılar varya memnun kalan varmı görüntüsü falan aşırı hoş bence ince halı almak istiyorum ince mi acaba onlar
Yasak_elma Evett genelde boyle demek istemisler çok sevindim 🫠🫶
Sedaa peşpeşe iyi ama biraz zorlayıcı yaa ben biraz psikolojik olarak yıprandım 😂 gülme komşuna gelir başına yavrum😂😂
HurremSultan sen psikolojik hissetmiyorsun baska cisim bile denesen bir zamandan sonra o seyin dokusunu içerde hissetmezsin ki sadece hareketleri hissederiz ve önemli olan da bu zaten yani psikolojik hissetmeme gibi bisey yok ha erkeklerde ayrı
Gamzekck hav toz vermeyen douma halıları mi diyorsunn
Rouge en iyisi öyle korunayim ya vala bebek mebek istekiyorum. Birde dün tam ustteyken eşim içeri boşaldı dedim Allah cezanı vermeye hani bosalmiyordun😂😂😂
HurremSultan ben suan krizlerdeydim sen gülüyorsun 😂bu konuyu eşlere bırakırsanız olucagı bu 🥲
Sedaa Ayy duymak istemedigim şeyler😖🙉
- Düzenlendi
HurremSultan kanka sen şöyle yap bak hicbisey 100de 100 korumuyor sen eşine ben spirali cıkarttırdım de ama cıkarttırma adam prezervatif kullansın + olarak icin rahat olur ozaman.Ben öyle yapmayı düşünüyorum tek koruma yontemi yetemez bence uzun vadede.Spiral taktırmayı düşünüyorum yeniden ama bukez eşimden gizli taktırırım taktırırsam.Boşver onlar korunmaya devam etsinler yoksa spiralli oldugumuzu bildikce icimize boşalırlar buda kumar oynamak gibi bişey oluyor🙊
Yasak_elma kanka işte sorun o degil. Sorun sprail Bende aşırı kanama yapıyor ya o yüzden çıkartmak istiyorum aşırı kansızlık yaptı bende bu
HurremSultan Hımm yaramamış kankam sana bu zımbırtı demekki🤨Ozaman çıkarttırıcan başka care yok🤷♀️
Yasak_elma valla ya sinir oluyorum kimse anlamıyor anlamıyor herkes ben abartıyor muşum gibi davranıyor. Tabi onlara giren çıkan yok giden kan benden gidiyor. Üstümdeki psikolojik baskıyı bir gorsen