Nietzsche senin pp nin hikayesi ne askom
Forumun Enleri 💥
HurremSultan herkeze böyle aşk nasip etsin rabbim 😂😂🤲
Gamzekck heee amin amin🥴🥴🥴
HurremSultan bana göre en ateşliside en Kocamda kocamcısıda sensin valla @HurremSultan 🤣 biz sexi senden gördük🤣
HurremSultan en sinirlisine bulamadım birini :))
en ateşli @HurremSultan :)
en bakımlı @gshande @bittercikolata
en zilli bilemedim :)
iyi yorumcu.. @TombulHatun @Yasak_elma
kocam da kocam @HurremSultan :)
Enerciii dkdkkdd adım çıkmis inmiyor bacılar dkdkd hem diğerleri nerde onları da yaz kacmadkdkkd postu kendime mi açtım ayol😂😂😂
bitterdelisi24 teveccühünuz efeniimmm 😂😂
Sevde_20 kız çok fenalar ama napalim kocamız sonuçta aldık bir kere dkdks
HurremSultan hikayesi yok ismini kullandığım adamın fotoğrafı😂😂 bu fotoğraf yüzünden erkeksi görülüyorum
HurremSultan ben bi kaç ay yoktum unutulmuşum gibi hissediyorum 🥲 @Puahahaha @Kuzuletta @taslan @mavikelebekk__ @Enerciii bu kızları özledim 💕
ayipolmasinama ben seni hatırlamıyorum ya 🙈
HurremSultan ben çok kısa kaldım burda sonrasında öyle bi bebe doğurdum ki eyvahlar olsun ahahhaja duşa girip duştan çıkıp emzirip geri duşa giriyordum düşün asfhdhs o yüzden yeni yeni toparladım ama geldim. İlk yorumlarıma bakarsan belki anımsarsın 😅
HurremSultan bilmem benimki henüz bi yaramazlık yapmadı pek ama yapmayacagi anlamina gelmiyor biraz ilgilense benle iyi adam aslında birazda para harcamama izin verse cok iyi adam😆😆
HurremSultan en ateşlisi @TombulHatun tartışılamaz reddedilemez gerçektir. En kocamci @HurremSultan en bakımlı bence @Rouge en zilli bence @Burnumageliyoduslkmsn en sinirli @kanalize insallah küsen alınan kırılan olmaz. Bu arada @TombulHatun için sadece ateşli demek yetmez en çılgını da bence o😂
ayipolmasinama valla hatırlayamadım kdkdd
Sevde_20 benimkide iyi canım ama.iste sirifsizzz😂😂😂😂😁😁♥️
superisi_ kendim de kendimmm dkdkkdd