Forumun Enleri 💥
etoile 🤣🤫🤫❣️❣️
- Düzenlendi
HurremSultan Mom’da en çok kahve içmek istediğiniz kişiyi de eklemişlerdi ben birtek bunu cevaplamak istiyorum ya en merak ettiğim fikirlerini kendime yakın bulduğum @Rouge 💓 kahve ve sohbet süper olurdu😇 bir iki kişi dışında daha tam tanıyamadım isimleri karıştırıyorum o yüzden diğerlerini bilemiyorum 🤭
HurremSultan En sinirli @Nietzsche ve @Eskobar
En bakımlı ve güzellik uzmanımız @Rouge
En dobra @bitterdelisi24
En duygusal ve pozitif nadir sinirlenen @Goat
En açıklayıcı yorum yapan @Sedaa ve @TombulHatun
Daha vardı da şimdilik bitti uzun yazamadım vaktim az 😅
HurremSultan
En ateşlisi benmişim tüm forumun ortak kararı 😂
En yorumcusu @Sedaa güzel güzel açıklama yapar
En bakımlısı tabiki @Rouge
En zillisi @Bsrkaya işve cilve ne ararsan var 😂
En kocamcı tabisi sen 😂
En hikaye yarım bırakanı @bitterdelisi24 bunu da ben ekledim 😂
HurremSultan kız benim ne zilli liğimi gördün ayol 😂😂😂
- Düzenlendi
HurremSultan ya bize sürekli aynı seyler söylendi ama ben farklı bisey söylicem bence sen insanlarla en anlasılabilir kişilerden olabilirsin 😍
HurremSultan bak şeyi unuttum birde ennnnn ennnn heh bu yorumu ben yapcaktım dediklerimden kesinlikle @MedavikPastam kesinlikle sayesinde parmaklarımı yormuyorum 😁💕
Susunbebekuyuyo senin yorumlar samimi ya yani deneyimin cevrende gördüğün vs neyse direk paylasıyorsun samimi geliyor bana teşekkür ediyorum bu arada🥰
Sedaa annelik bebek cocuk evlilik vs konusunda en olumlulardansın✨ annelik konusunda genelde sürekli baygınlık geciriyorum yorumları okurken yani çocuk postlarına gitmiyorum bile ama sürekli cocugum var şikayet konusuna giriliyor bir sekilde ve hayattan sogutuyor insanı onları hemen geciyorum seninkini korkmadan okuyorum mesela biliyorum ki bayılmak yok sonunda 😂yada biri çocuğu bahane ediyor diyorum ki seda ve şu şu kişi gelir simdi ve öyle de oluyor 😍
TombulHatun en samimi içten olduğu gibi tatlı dilli tombulum🥰