Sedaa annelik bebek cocuk evlilik vs konusunda en olumlulardansın✨ annelik konusunda genelde sürekli baygınlık geciriyorum yorumları okurken yani çocuk postlarına gitmiyorum bile ama sürekli cocugum var şikayet konusuna giriliyor bir sekilde ve hayattan sogutuyor insanı onları hemen geciyorum seninkini korkmadan okuyorum mesela biliyorum ki bayılmak yok sonunda 😂yada biri çocuğu bahane ediyor diyorum ki seda ve şu şu kişi gelir simdi ve öyle de oluyor 😍

kanalize eeennn bebeksiiii naiiiff ben seni çok seviyorum ya biliyorsun karsılıklı hislerimiz seninle sohbet etmeyi bende isterdim fikirlerim uyusuyor 😍🥰

Copper teşekkür ederim 🥰 arkadaslar bu arada nice o kadar düsünuldugu gibi biri degil ki hep tam tersi yorumlar cıkıyor ona ya söylemeden edemicem😂sende en kızılımız ol gercekten sac rengin profilin gibi mi acaba öyle bir kadın düsünüyorm ben😍

Rouge genelde yorumlarda oyle denk gelmis olabilir gerci mod kaynaklida o tur cevaplari olabilir haksizlikta yapmayalim 🤭 evet senelerdir aynı renk saç tonum severim bu renkleri 😬

Sedaa valla bütün forum aynı şeyi yazdı ya akdkdkkd sigara bırakma hattını ariycam en son koca bağımlılığına cozumunuz varmı diye dkdkdk

kanalize senin bir kere kullanıcı adın falso kdkdkd direk o adamın sesiyleee KANALİZEEEE diyor indandndkdkdk

TombulHatun bitterime sıfat bulamadım ayol dkdkdk ne ararsan var onda ama kendini tutuyor yaomiyor yorum dkdkd fren balata sağlam onda benim gibi değil 😂😂😂

Rouge yaaa çok teşekkür ederim 😻✨ o konuda seninle benziyoruz işte sende öylesin yawrum🌺💕