Copper Rouge genelde yorumlarda oyle denk gelmis olabilir gerci mod kaynaklida o tur cevaplari olabilir haksizlikta yapmayalim 🤭 evet senelerdir aynı renk saç tonum severim bu renkleri 😬
Eskobar HurremSultan iki bebeyle anca bu kadar beybi Beni beni ulan peridenin escobarını unutulurmuydum beya ne günlerimiz geçti hiçmi utanmadınız😂
HurremSultan Sedaa valla bütün forum aynı şeyi yazdı ya akdkdkkd sigara bırakma hattını ariycam en son koca bağımlılığına cozumunuz varmı diye dkdkdk
Sedaa HurremSultan aslında kafada bitiyor her şey 😀 o kafanın içindeki merkezden eşini çıkartıp kendini koyman lazım. Kendinden bu kadar ödün verme 😊
HurremSultan kanalize senin bir kere kullanıcı adın falso kdkdkd direk o adamın sesiyleee KANALİZEEEE diyor indandndkdkdk
HurremSultan TombulHatun bitterime sıfat bulamadım ayol dkdkdk ne ararsan var onda ama kendini tutuyor yaomiyor yorum dkdkd fren balata sağlam onda benim gibi değil 😂😂😂
HurremSultan Rouge yaaa çok teşekkür ederim 😻✨ o konuda seninle benziyoruz işte sende öylesin yawrum🌺💕
Sedaa Ask_hosmus senin ateşin sönmez, içinde ki kıvılcım her an alevlenebilir 🔥🔥😂😂 korkuyorum 5.ye hamileyim demenden 🤣
Ask_hosmus HurremSultan En sinirli - bana sinirli pek denk gelmedi yani görmedim🤗 En ateşli - @aykirikadin 🔥 @HurremSultan 🔥 @TombulHatun 🔥 En bakımlısı - @Rouge 💅 @Sedaa 💅 En zillisi - @HurremSultan 🤌 @Bsrkaya 🤌 @Eskobar 🤌 En heeeh ben yazıcaktımcısı - @TombulHatun 👏@Sedaa 👏 En kocamda kocamcısı - @HurremSultan 😍
HurremSultan TombulHatun iyi yaptın dkdkd onda herşeyden biraz var az relax ol yawrum @bitterdelisi24