Bsrkaya sen zillisin dkdkddk kusum sana ben 😂
Forumun Enleri 💥
Gamzekck herkezde aynisjni yazmis dkdkd bu kadar şeffaf olmak zorunda mıyım heeekez biliyor ki olurumde kocam dkdkdk
Nietzsche senin pp nin hikayesi ne askom
HurremSultan herkeze böyle aşk nasip etsin rabbim 😂😂🤲
Gamzekck heee amin amin🥴🥴🥴
HurremSultan bana göre en ateşliside en Kocamda kocamcısıda sensin valla @HurremSultan 🤣 biz sexi senden gördük🤣
HurremSultan en sinirlisine bulamadım birini :))
en ateşli @HurremSultan :)
en bakımlı @gshande @bittercikolata
en zilli bilemedim :)
iyi yorumcu.. @TombulHatun @Yasak_elma
kocam da kocam @HurremSultan :)
Enerciii dkdkkdd adım çıkmis inmiyor bacılar dkdkd hem diğerleri nerde onları da yaz kacmadkdkkd postu kendime mi açtım ayol😂😂😂
bitterdelisi24 teveccühünuz efeniimmm 😂😂
Sevde_20 kız çok fenalar ama napalim kocamız sonuçta aldık bir kere dkdks
HurremSultan hikayesi yok ismini kullandığım adamın fotoğrafı😂😂 bu fotoğraf yüzünden erkeksi görülüyorum
HurremSultan ben bi kaç ay yoktum unutulmuşum gibi hissediyorum 🥲 @Puahahaha @Kuzuletta @taslan @mavikelebekk__ @Enerciii bu kızları özledim 💕
ayipolmasinama ben seni hatırlamıyorum ya 🙈
HurremSultan ben çok kısa kaldım burda sonrasında öyle bi bebe doğurdum ki eyvahlar olsun ahahhaja duşa girip duştan çıkıp emzirip geri duşa giriyordum düşün asfhdhs o yüzden yeni yeni toparladım ama geldim. İlk yorumlarıma bakarsan belki anımsarsın 😅
HurremSultan bilmem benimki henüz bi yaramazlık yapmadı pek ama yapmayacagi anlamina gelmiyor biraz ilgilense benle iyi adam aslında birazda para harcamama izin verse cok iyi adam😆😆
HurremSultan en ateşlisi @TombulHatun tartışılamaz reddedilemez gerçektir. En kocamci @HurremSultan en bakımlı bence @Rouge en zilli bence @Burnumageliyoduslkmsn en sinirli @kanalize insallah küsen alınan kırılan olmaz. Bu arada @TombulHatun için sadece ateşli demek yetmez en çılgını da bence o😂