superisi_ bende buraya geleli çok taze oldu hızlı bir giriş yapayım😂😂
Ben Kübra
27 yaşındayım 3 buçuk senedir evliyim 2 tane oğlum var biri 2 yaşında biri 4 aylık
kendi iş yerimiz var ama çocuk baktığımdan şuan işe gitmiyorum 😬
Gezmeyi muhabbet etmeyi çok seviyorum iki tane bebek baktığım halde her zaman gezebilirim gecelere kadar film izleyebilirim hayatı yaşamayı seviyorum🥰

superisi_
    21 yaşındayım 2 yıllık evliyim güneş enerjisi okudum fakat çalışmıyorum
    Kendini anlatamayan aşırı duygusal bir olayı sürekli kafasına takan tek kalıncada ağlayan biriyim 🫢🥲 hemcinslerimin kişiliklerine hayran kaldım bu arada😍

superisi_ merhaba canım 🥰 22 yaşındayım 4 senelik evliyim … ev hanımıyım ama ileri dönük çalışmayı düşünüyorum 😇 bence zor birisiyim ya aslında cok mülayim sevgi dolu ve düşünceli biriyim ama kalbim kırıldığında çok acımasız ve zor biriyim..öyle 😗😘😘

Sevde_20

Kalbimiz kırıldıgında da ponçik olmayalım zaten iyi yapıyosun 👌🏻

@superisi_
          Merhaba 26 yaşındayım
          1 sene evliydim
          1 yaşında oğluşum var tek dayanağım 💙
          Çalışmıyorum lise mezunuyum
          Hafızlık yaptım kendimi bildim bileli kurslardayım
          Sorumluyum bana Bi iş verilse geç yapmam erken yaparım tez canlıyım hemen her şey olacak misali
          sessiz sakin yapım var hemen arkdsşlık kurarım sır tutmayı seviyorum dinlemeyi severim insanların sıkıntılarını dinlerim para konusunda tutumluyum boğa burcuyum

superisi_ hemde çok kırıldım…kırılıyorum hala aman ne biliyim ben bu hayatta n dilediysem burnumdan geldi siz iyi olun … kızlar yani iyi gclr 🙃🙂

etoile ahahha böyle bir yorum beklemiyordum 😄 kendini sevmen çok güzel bende kendimi çok seviyorum 🌼

superisi_
              24 yaşındayım
              1 sene 10 aylık evliyim
              Bebişim küçük olduğu için şimdilik evdeyim
              Sinirli, soğuk, gergin biriyim ama bence samimiyet kurdukça aşırı tatlı ve candan oluyorum 😂 eşimin baskılarıyla bu huylarımı törpülemeye ve daha sıcak kanlı olmaya çalışıyorum. Anne olduktan sonra sinirim yerini gülümsemeye bıraktı biraz da olsa. Herkesin derdini dinleyen, sırrını bilen ve çözüm bulmaya çalışan biriyim. Her görüşe saygı duyan ve insanları insan oldukları için seven biriyim. Açık sözlüyüm ama bir o kadar da insanları kırmaktan çekinirim, yine de tatlı dille de olsa mutlaka düşüncemi söylerim 😂 yalandan nefret ederim ve özgürlüğüme düşkünüm.