etoile amma gömdün kendini :)))
Sizleri tanımak adına 😍
bitterdelisi24 kendimi anlatasim yok demiştim 😂
Etipetito aynen genç anne olur bizkm yaşlarda rahat edersin 😄
Gokkusagim Sen kaç yaşındasın peki😊
etoile aynen ben kaşındım :)))
superisi_ bende buraya geleli çok taze oldu hızlı bir giriş yapayım😂😂
Ben Kübra
27 yaşındayım 3 buçuk senedir evliyim 2 tane oğlum var biri 2 yaşında biri 4 aylık
kendi iş yerimiz var ama çocuk baktığımdan şuan işe gitmiyorum 😬
Gezmeyi muhabbet etmeyi çok seviyorum iki tane bebek baktığım halde her zaman gezebilirim gecelere kadar film izleyebilirim hayatı yaşamayı seviyorum🥰
Valla ben tek bebekle gezemiyorum bebegim helal 😁😁
superisi_ beden yorgunluğunu psikolojik yorgunluğa tercih ederim😂😂 hep aktif olmam lazımmm
- Düzenlendi
@superisi_
Merhaba 26 yaşındayım
1 sene evliydim
1 yaşında oğluşum var tek dayanağım 💙
Çalışmıyorum lise mezunuyum
Hafızlık yaptım kendimi bildim bileli kurslardayım
Sorumluyum bana Bi iş verilse geç yapmam erken yaparım tez canlıyım hemen her şey olacak misali
sessiz sakin yapım var hemen arkdsşlık kurarım sır tutmayı seviyorum dinlemeyi severim insanların sıkıntılarını dinlerim para konusunda tutumluyum boğa burcuyum
1prens_annesii
Mennun oldum canım 🌸🥰
superisi_
24 yaşındayım
1 sene 10 aylık evliyim
Bebişim küçük olduğu için şimdilik evdeyim
Sinirli, soğuk, gergin biriyim ama bence samimiyet kurdukça aşırı tatlı ve candan oluyorum 😂 eşimin baskılarıyla bu huylarımı törpülemeye ve daha sıcak kanlı olmaya çalışıyorum. Anne olduktan sonra sinirim yerini gülümsemeye bıraktı biraz da olsa. Herkesin derdini dinleyen, sırrını bilen ve çözüm bulmaya çalışan biriyim. Her görüşe saygı duyan ve insanları insan oldukları için seven biriyim. Açık sözlüyüm ama bir o kadar da insanları kırmaktan çekinirim, yine de tatlı dille de olsa mutlaka düşüncemi söylerim 😂 yalandan nefret ederim ve özgürlüğüme düşkünüm.