superisi_ 28 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, özel sektörde yönetici pozisyonunda görev alıyorum bebişten dolayı raporluyum çalışmıyorum, Tuttuğumu koparırım, insan sarrafı ve yalan makinesiyim. Sevmediğim huyum hiç sabırlı değilim.
Sizleri tanımak adına 😍
Etipetito 2 gün sonra 32 oluyorum 🥺
aykirikadin son cümle çok içime dokundu. Nasıl yaşanır sürekli o boslukla
Gokkusagim Daha küçük bekliyodum seni nedense😊
Yalan makinesiyim mi 😱😁😁
superisi_ evet asla yalan kaçmaz benden 😅
superisi_
26 yaşındayım
9 senelik evliyim
1 kızım 1 oğlum var
İlk hamileliği mi ögrenene kadar çalışıyodum
Ben cici çok sevimli biriyim herkes beni çok sever bunu çok iyi biliyorum.
eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum.
Çok inatçı dediğim dedik biriyim
Anne olduktan sonra çok duygusal oldum.
Gezmeyi kitap okumayı çok severim. Daha bir çok şey…….. 😇
Etipetito bu beni üzer 😆😀 forumdaki kızlar olarak hep çıtırsınız napalim 😘
Gokkusagim öyle deme kız 32nin nesi var bence sende gayet iyisindir😍
superisi_
21 yaşındayım
2 yıllık evliyim
Sağlık lisesi mezunuyum ev hanımıyım
Bence dışarıdan sakin gibi gözüken ama aslında gayet sesli eğlenceli biriyim ve girdiğim ortama uyum sağlarım 🤗
Tam şekerli kızsın yani 🥰🥰🌸 memnun oldum 😍
Memnun oldum bebegim 💕
Ne güzel 😁
superisi_ bende memnun oldumm canımm 😍
- Düzenlendi
superisi_ aynen 😂😘😇
superisi_
27 yaşındayım
Çalışmıyorum kpss hazırlık yapmaya çalışıyorum
6 yıllık evliyim
Ben bana göre Aşırı iyi niyetliyim Birisi kötülük bile yapsa o kişi hakkında Kötü bir düşünceye giremiyorum kendimden utanıyorum Ve düşmanımı bile görsem yolda görmezden gelemiyorum sanki ayıp olacakmış gibi hissediyorum ki düşmanım yok hiç ama hoşlanmadıgım yada kötülük yapmış birileri gördügümde bunu yapıyorum
İyi niyetliyim hayır kelimesi yok diyemiyorum hayır mesela dün komşum yagın var mı dedi bir bardak evdeki komple yagı verdi evde bir damla kalmadı kadına var ama bir bardaklık oda yarın ki yemek için kullanıcam diyemedim 🤣valla kötü bir huyumu bulamadım 🤣🤣 şaka şaka vardır illa ama genelde herkes bunu der çok naifsin sakinsin konuşurken kırıcı kelime kullanmamaya çalışıyoruz seçiyoruz kelimeleri gibi 🤣
Olmak istedigim kişilik şuydu hayır demeyi bilen sert ben buyum ve böyle kabul edin tavırları sergileyen kesinlikle bu karekterde olmak isterdim ve hep hayran kalırım bu tiplere genelde nasıl beceriyosun taktik ver dedim 🤣