superisi_
22 yaşındayım
Yarın in şa Allah 4 yıllık evliyim😄
Çalışmıyorum
Bence genlede iyi bi insandım ama son zamanlarda kendimi bile çekemyorum🙄 hep bi sinirli haller falan
Ama notmalde neşeli cıvıl cıvıl herkesi anlayan ve dinleyen
Ayyy eski halimi özledim yazarek😩😩

superisi_ bir daha söyleyeceğim ben kova burcuyummmm 😂😂😂😂😂 keşke arkamdan bidaha bidaha nidaları yukselse 😂😂😂😂

etoile

Hahha 😁 kova burçlarıyla aram hep limoniiiii oluyo nedense 😁

superisi_ kesinlikle. Belirsizliği belirsiz insanları sevmem asla netim dümdüz insanım hatta komşum burcu sen çok doğrusun bu kadr doğru olma demişti

etoile ahahhaha aynen kendimle gurur duyuyorum seviyorum kendimi ya herkes benim gibi olsa keşke 😄😄 çokta düşünceliyim ama buna insanlar beni itiyor çünkü önleri arkaları bir düz insan değiller

etoile ve çok sivri ve fevriydim neyse ki törpüledim kendimi biraz yoksa bana zarar veriyordu ruhen

superisi_ kesinlikle bende doğrudan yanayım da hani bazen özellikle eşlere karşı çok açık olup merak edilecek birşeyler bırakılmayınca sıradanlaşıp uzaklaşırlar felan filan ondan dolayı diyor komşum. Ama ben 2 gözüm olsun babamın oğlu olsun doğruya doğru yanlışa yanlış derim büyükte olsa yanlışı yanlıştır ☺️