momkimom Asla beceremem. Çok önem veririm 😀 bunun için kavga bile ederim ahahahaha
Sizleri tanımak adına 😍
superisi_ Öğretmenlerin huyları genelde ortak oluyor 😀
belladonna ne güzel yaa bende kavga edilen taraf oluyorum genellikle ama üste çıkarım her türlü hele çocuk olduktan sonra 😀😀
En güzel yaşındasın 😍❤️
Branşın ne ☺️
momkimom beni çocukta değiştirmedi 😀
superisi_ Matematik
En sevilmeyen iki ders diyim o zman 😁😁
- Düzenlendi
superisi_ 22 yaşında ✨
4 sene olacak 1 ay sonra 💕
Ev hanımı 😌
Sinirli lafını esirgemeyen eğlenmeyi seven ama eğlenemeyen evde durmaktan utangaç ve komik bir insanım 🤪
superisi_ kız tarihi ben de sevmiyorum ya 🙈 asla yapamıyorum anam o nasıl bir ders öyle bizim branşımız kolay adı çıkmış ama sözeller vallahi zor ama kimse anlamıyor bunu 😁
Memnun oldum bebegim ☺️
superisi_ bendeee🤗
Şimdi aaa nasıl sevmezsin ben çok severim demem saçma olur 😁😁 bilmiyorum sevilmiyor canım bölümüm. Ondan atamıyorlar heralde , devletimde sevmiyor galiba 😁😁
superisi_ bu iyiydi 😁 bizde de atamalar kötü ama tabi sizin bölüm kadar değil. Ben bölüm okumadım eğitim mezunuyum ama bölüm okuyan arkadaşlar çok zorlanıyorlardı atanmak isteyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsin
Amin canım insallah 😇☺️
superisi_ 28 yaşındayım 9 yıllık evliyim evet çalışıyorum şuan doğum iznindeyim ben genel olarak sakin bir yapıya sahibim evcilim üşengeçim biraz🙃
MedavikPastam senin utangaç olma ihtimalin yok 😂 sen tam bir firlamasin 😂 itiraf postunda neler yazdığını hatirlar gibiyim 😂😂😂🤗
bitterdelisi24 posta güzel de ama cevap vermeeee 😂 seni tanımak istiyoruz bitterrrrrrr. Bu arada bizim gay ne oldu? Adı selim miydi. Karakterin her şeyini unuttuk 😂
etoile sen verdin mi hani bakim :)))
sorma ya bende untttum bi ayar çekmem lazım 🥰🥰🥰😄😄😄
Medusa tamam unutma beni bundan sonra:))) nerde oturuyosun :))