momkimom Asla beceremem. Çok önem veririm 😀 bunun için kavga bile ederim ahahahaha

superisi_ 22 yaşında ✨
    4 sene olacak 1 ay sonra 💕
    Ev hanımı 😌
    Sinirli lafını esirgemeyen eğlenmeyi seven ama eğlenemeyen evde durmaktan utangaç ve komik bir insanım 🤪

superisi_ kız tarihi ben de sevmiyorum ya 🙈 asla yapamıyorum anam o nasıl bir ders öyle bizim branşımız kolay adı çıkmış ama sözeller vallahi zor ama kimse anlamıyor bunu 😁

belladonna

Şimdi aaa nasıl sevmezsin ben çok severim demem saçma olur 😁😁 bilmiyorum sevilmiyor canım bölümüm. Ondan atamıyorlar heralde , devletimde sevmiyor galiba 😁😁

superisi_ bu iyiydi 😁 bizde de atamalar kötü ama tabi sizin bölüm kadar değil. Ben bölüm okumadım eğitim mezunuyum ama bölüm okuyan arkadaşlar çok zorlanıyorlardı atanmak isteyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsin

superisi_ 28 yaşındayım 9 yıllık evliyim evet çalışıyorum şuan doğum iznindeyim ben genel olarak sakin bir yapıya sahibim evcilim üşengeçim biraz🙃

MedavikPastam senin utangaç olma ihtimalin yok 😂 sen tam bir firlamasin 😂 itiraf postunda neler yazdığını hatirlar gibiyim 😂😂😂🤗

bitterdelisi24 posta güzel de ama cevap vermeeee 😂 seni tanımak istiyoruz bitterrrrrrr. Bu arada bizim gay ne oldu? Adı selim miydi. Karakterin her şeyini unuttuk 😂