superisi_ kız tarihi ben de sevmiyorum ya 🙈 asla yapamıyorum anam o nasıl bir ders öyle bizim branşımız kolay adı çıkmış ama sözeller vallahi zor ama kimse anlamıyor bunu 😁

belladonna

Şimdi aaa nasıl sevmezsin ben çok severim demem saçma olur 😁😁 bilmiyorum sevilmiyor canım bölümüm. Ondan atamıyorlar heralde , devletimde sevmiyor galiba 😁😁

superisi_ bu iyiydi 😁 bizde de atamalar kötü ama tabi sizin bölüm kadar değil. Ben bölüm okumadım eğitim mezunuyum ama bölüm okuyan arkadaşlar çok zorlanıyorlardı atanmak isteyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsin

superisi_ 28 yaşındayım 9 yıllık evliyim evet çalışıyorum şuan doğum iznindeyim ben genel olarak sakin bir yapıya sahibim evcilim üşengeçim biraz🙃

MedavikPastam senin utangaç olma ihtimalin yok 😂 sen tam bir firlamasin 😂 itiraf postunda neler yazdığını hatirlar gibiyim 😂😂😂🤗

bitterdelisi24 posta güzel de ama cevap vermeeee 😂 seni tanımak istiyoruz bitterrrrrrr. Bu arada bizim gay ne oldu? Adı selim miydi. Karakterin her şeyini unuttuk 😂

superisi_ 26 yaşındayım
              Ev hanımıyım halkla ilişkiler mezunuyum
              2 bebem War
              Herşeyim düzenli olsun isterim yalana asla tahammülüm yok haksızlığa gelemeyen bn haksizsam bile karşındakinin hakkını veren bir insanım tüm gün kafayı yememek icin kendi sabır sistemini güçlendiren bir anneyim.

2minnosannesi aslında beni çok iyi tanıyanlar görenler var :)
              ama tanımayanlar için 🥰
              28 yaşındayım 🤦🏻‍♀️🥰
              istanbul’da yaşıyorum:)
              okul öncesi öğretmeniyim çalışıyorum 🥰
              4 senelik evliyim 🥰
              dışardan soğuk biriyim.. öyle söylerler ama bence güzel olduğum için ( övmek için söylemıyorum)) insanlarda önyargı oluşuyor genelde )) kendini beğenmiştir kesin diye… ama tanıyanlar çok sever.. ben seni böyle tahmin etmemiştim lafını hemen hemen herkesten duymuşumdur :)
              herkese iyiliğim dokunsun isterim , herkese yardım etmek isterim.::
              üzülen birine asla dayanamam kim olursa olsun destek olurum.. dedikoduyu asla sevmem..
              çabuk sinirlenir , çabuk sönerim.. atarlı insanlara asla tahammülüm yoktur…
              tebessüm sadakadır, tebessüm edene bayılırım… öyle daha anlatim mii 😇😄😄 @etoile

superisi_ 27 yaşındayım
                4 senelik evliyim, eşimi 16 yaşından beri tanıyorum ancak evliliğe ikna etti😁
                İstanbulda yaşıyorum
                Bankacıydım artık çalışmıyorum, eşimin kendi işi çocuk olana kadar onunla birlikteydim sonra onada ara vermek zorunda kaldım ama biraz büyüsün yine devam ederim.
                Dışarıdan çok böyle çok gıcık aman Allahım kaknemm havalı kendini beğenmiş soğuk görünürüm ama aslında içim öyle değil. Beni tanıyanlar saç rengininde etkisi var ve sürekli kendine bakan biri olduğun için böyle yansıyo derler ama bence alakası yok, karşıdaki nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor.
                Haksızlığa hiç gelemem hemen tepkimi veririm, çok sinirli bi yapım var ama öyle gereksiz yerede ota boka sinirlenmem, sinirlendiysem vardır bi sebebi. Çok güzel sır tutarım. Bazen çevrem bunu bildiği için herşeyini bana anlatır kendimi güzin abla gibi hissettiğim çok oluyo.
                Beni tanıdıktan sonra aslında görünüşümün aksine çok neşeli sıcak kanlı pozitif eğlenceli biri olduğum anlaşılır ve herkein ortak lafı demekki görünüşe aldanmamak lazım olur😬
                Fazla inatciyim ve bu inadimda bazen olumlu şeylerde işe yariyor.
                Son olarakta güzellik makyaj bakım olaylarına hastayım çok severim, tam bi koku aşığıyım evdede kendimdede çok severim heryer herkes mis gibi kokmalı. Ağlama modunda olacak kadar keyifsiz olayım biraz kendimle uğraşıp bi makyaj yapsam bakım yapsam yada bi fön çeksem hemen keyfim yerine gelir. ( anamm anamm lafa dalıp ne uzun yazmışım pardonnn ) 🤣🤣

superisi_ 21 yaşındayım
                  3 yıllık evliyim
                  Tabikide çalışıyorum sabahtan akşama kadar akşamdan sabaha kadar götüm çıkıyor
                  Pambık gibi insanım tanısan bidaha tanırsın beni tanıyan bir tanımayan bin pişman