superisi_
Selam 🙋🏻‍♀️
25 yaşındayım
1 buçuk senedir evliyim
Çalışmıyorum
Herşeyi kafaya takan cocuguna evine kendini adayan biriyim ha bide tam akrep kadınıyım

superisi_
    •30 oldum 🥲
    •3 senelik evliyim
    •Çalışıyorum.
    Sinirli, gıcıklık yapmayı seven, eşime göre aşırı gururlu sinirli ama hemen sakinleşen, küsmeyi sevmeyen birisiyim. Disiplinliyimdir. Temizlik ve düzene çok takılırım. Verilen söze çok sadığımdır aynı zamanda da dakik birisiyimdir. Dinlemeyi çok severim. Herkesle anlaşırım. Tez canlıyımdır. Birde anne olduktan sonra sabırlı oldum 😅

28 yaşındayım
      3 yıllık evliyim
      İlahiyatçıyım ama atanamayanından😀
      Ev hanımıyım
      Koç kadınıyım bu aralar nasıl birisi olduğumu unuttum çocuktan ötürü ama biraz doğrucuyum kemikleşmiş arkadaş ortamım var ama yeni arkadaş edinme de biraz pasif kalıyorum 😀😀

belladonna hayatta en çok istediğim bir şeydir dakik olmak 😀 bende yumurta dayanmadan harekete geçmeyenlerdenim😀😀

superisi_

20 yaşındayım
          2senedir evliyim 3 sene olucak Allah’ın izni ile az kaldı :)
          Çalışmıyorum ev hanımıyım 1 çocuk annesiyim

Dobra biriyim
          Tuttuğunu koparan biriyimdir
          Bana iyi gelene iyi kötü gelene kötü olan biriyim

momkimom Asla beceremem. Çok önem veririm 😀 bunun için kavga bile ederim ahahahaha

superisi_ 22 yaşında ✨
              4 sene olacak 1 ay sonra 💕
              Ev hanımı 😌
              Sinirli lafını esirgemeyen eğlenmeyi seven ama eğlenemeyen evde durmaktan utangaç ve komik bir insanım 🤪

superisi_ kız tarihi ben de sevmiyorum ya 🙈 asla yapamıyorum anam o nasıl bir ders öyle bizim branşımız kolay adı çıkmış ama sözeller vallahi zor ama kimse anlamıyor bunu 😁