• Cinsellik
  • Neden artık zevk almıyorum 😒😞

bitterdelisi24 teşekkür ederim 😁 ilişki bitti bana diyor ki niye kalktın neden dedim senin işini görmedim daha dedi ilişki bitmiş yenimi aklına geliyor valla bi bok bilmiyor ben daha çok biliyorum ondan

umayimo söylüyorum utanıyormuş mesela konuş diyorum yüzüne söyleyemiyorum öyle şeyler diyor ulan ben utandığım zaman sen derdin bana kocanım niye utanıyorsun diye 🤦🏼‍♀️

Yasak_elma işte eşimden bişey görmediğim için bendede heyecan olmuyor ağlamak istiyorum o an sinirden güvenilir istek arttırıcı bişey olsa vericem valla ya

delihatunum ah bende bende şimdi bunu boğazın hemen dibindeki yalımın bahçesinden yazıyorum demek isterdim de kader işte 😂 orda sıkılmak bile ayrı güzeldir şimdi 😢😂

2minnosannesi dün mesaiye işe gitti dışarı çıkamadık şimdi evde 11 de gidecek işte hala evde oturuyoz bende üstümü giydim bu saatte nereye gidebiliriz ki hiçbiryere şehir dışına çıkmamız gerekiyor oda saatler alır kısır bir döngü içerisindeyiz ama burada halinden sadece eşim memnun

Yasak_elma burada birisi yazmıştı çikolata kahve var diye yorumlara baktım trendyolda kimsede işe yaramamış 🤦🏼‍♀️ kız ben gidip nasıl alayım utanırım istemeye kendisi alsın