belladonna TombulHatun Bana da istediğin zaman dışarı da içeriz diyo çocukla nasıl içmeyi düşünüyorsun dediğim de de aileler gelince içeriz o zaman diyo ben o zaman anamla mı zaman geçireyim nargile içip sızayım mı ahahahha
TombulHatun belladonna biz kayınvalideme bırakıyoruz zaten gündüz de o bakıyo genelde giç eve gelmeden iş çıkışı gideriz mis 😂
TombulHatun belladonna kesinlikle öyle değil mi benim yapmışlğm var yani hem komik oldu hem hoşuna gitti 😂😂😂
harbibarbie etoile etoile ay Allah seni yaaa adam operatör arabayla işi yokki sadece kumandadan betonun gideceği yeri yönetiyor 😂😂
belladonna TombulHatun kız bizim aileler farklı şehirlerde izinde biz gidiyoruz ya da aileler geliyor oda sene de 2-3 anca çok dertliyim bu konuda
harbibarbie TombulHatun ay yapardım da dediğim gibi mekanda verebileceğim bi hediye olsun isterim kendimi adama mekanda sunamam anca geceye 😅🤭
TombulHatun harbibarbie öf kadın olsalar bir yüzül kolye altın filan alınır erkeğe hediye zor ben bu sene yırttım seneye Allah büyük 😂