Etipetito hayır canım yapışıklık yok yani doktor öyle bir şey söylemedi. sadece bir kaybım var ve tekrardan çocuk istiyorum. 7-8 ay kadardır korunmuyorum. infertilite bölümü benden rahim filmi çekmemi istedi tedaviyi nasıl uygulaması gerektiğini pekiştirmek için. ama çok korkuyorum
Rahim filmi
Etipetito sanırım diyarlife hastanesi eski adıyla veni vidi hastanesi aradım anestezili 2000 anestezisiz 1500 dedi
happywomen2 Benimde 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin direk kürtaj oldum ne olduysa kürtajdan sonra oldu 1 yıl kadar korunmadik baktık yok olmuyor en son tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim tedavi fln oldum öyle oldu çok şükür oğlum şuan 2 yaşında
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah canım 🤲☺
happywomen2 Evet canım sanırım o hastane
Sende diyarbakirdasın dimi Ama fiyatalar yine iyi ha vala daha yüksek bekliyodum ben
happywomen2 ben geçen sene istanbulda özelde çektirdim alttan muayne gibi düşün ben çok korkarak gitmiştim ama korktuğum gibi olmadı 3 5 dk anca sürmüştür…
Etipetito maşallah Allah bağışlasın Allah razı olsun canım
Etipetito evet fiyat iyi ama korkuyorum 🙈
binnurcam ayy inşallah çeksem benimki de öyle olur
happywomen2 özelde bayıltıp öyle yapıyorlar canım 2 sene önce oldum hiç hissetmedim korkma. Sonrasında iki gün hafif adet ağrısı gibi ağrı oldu bide az bişey kanama.
happywomen2 1 dk kadar süren adet ağrısı gibi bir şey korkulacak bir şeyi yok 😊
happywomen2 Şimdi biz ne kadar korkma desekte sen yine korkucaksın o kadar çok korkuyorsan anestezi altında çektir en iyisi 😃
Vala doktor bıraksa bende anestezi alırdım bende aşırı korkuyodum çünkü 🤣🤣
Etipetito peki korktuğun gibi oldu mu ?
happywomen2 Tabii ki hayır
Spiral takmaya giderken de o korkuyu yaşamıştım ama onda da hiç sandığım gibi bir korku olmadı😊