Tamirci dükkanı nerde dkdkdk
Dün kızım belimi sakatladı da fenalardayim şuanda xkdkdk
HurremSultan ayyy nedennn nedeennnnn
- Düzenlendi
HurremSultan kız hepiniz uyuyor musunuzndkdkd kalkın ayolll
HurremSultan bunlar nasıl konuşma kız böyle 😬 cok kalp kırıcı gercekten de
Size normal geliyor olabilir ama bence fazlasıyla kalp kırıcı ya. Yada anlaşma şekliniz böyle bilemiyorum ama eğer eşim bana böyle cevap verse cidden baya alınırdım ve istemezdim de
HurremSultan Aşko tamir edilmesi gereken senin vücudun değil de kocanın dili gibi sanki :) umursamaz ve kırıcı bir tavıla konuşmuş şakalaşma şekliniz mi böyle bilmiyorum ama daha yumuşak konuşabilir sana karşı
Sedaa öncesi de var da çekemedim dkdkdk böyle bakınca kırıcı olmus üzüldüm kendime dkdkd
Gülüm çok yanlış bi konuşma şekli değil mi bu ? Yani sana nasıl bu kadar rahat biseyler diyebiliyor ki? Evet eşin olabilir ama senin kırılacağını düşünmeli bence.. Yani beni nolur yanlıs anlama senin için diyorum. Sende şakayla karısık cevap vermissin böyle mi anlasıyorsunuz? Bence çok kırıcı konuşmus.
TombulHatun bende diyorum da işte mizacı böyle. Bana karşı halı bu birde dışarıya olan halini görsen şok olursun ben baya yumusattim😬😬😬
HurremSultan bence sen biraz geri çek kendini şakayla karışık da olsa sana dayak lazım demiş sen fik fik lazm demişsin o yüzü verme ona o nasıl geliyorsa sende öyle git. Seviyıruz elbet kocamız ama uslübuna da dikkat edecek, aynı konuşma bizim aramzda geçse ben fik fik dedikten sonra sen kendini tamir ettir dese asla girmem onun koynuna gönlümü alana kadar daha tamir edilmedim der tribimi yaparım. seni tribe teşvik ediyorum yumuşama 😂😂
HurremSultan senin ve çocukların yüzünden deseydin 😂😂
HurremSultan bizde bu tarzın bir altında şakalaşırız ama böyle dese direk yiyişmeden onu 1 hafta men ederimm kdkslsks 😂😂😂
HurremSultan Valla kuzum yanlış anlama ama ben pek beğenmedim konuşma stilinizi mahalle ağzı gibi geldi bana daha çok kanka ağzı konuşması gibi yanii çok fazla rahatlık iceren bir konuşma bu. Lackalasma gibi , Nereye dokunsam elimde kalıyor falan , sağlam olursan sağlam yersin falan bana çok itici geldi bu laflar. Hayde baby flaan bizde asla böyle konuşmalar yoktur ben hiç alışık değilimdir bu tarz konuşmalara. Haydeee falan ne ? Eşinim ben senin veee ben eşime seni zilli falan hiç hitap etmedim 🤭😅 etsem ne tepki verir acabaaa benlik değil vallahi konuşmalar
HurremSultan hala kendine mi üzülüyorsun 😐 ya bence eşler arasında konuşulmamasi gereken şeyler bunlar. Sen de biraz umursamaz birisin galiba. Eşim bana böyle birşey diyemez, hadi söyledi diyelim ,gönlümü almadan asla konuşmam onunla. Eşinde biraz anlayışsız, düşüncesiz biri galiba, öyle anladım canım kusura bakma, sen eşine çok değer verip yükseltme, sana tepeden bakıyor resmen.
- Düzenlendi
HurremSultan Aşkım kırılmışsın ama işi şakaya vuruyorsun. Böyle nereye kadar dayanabilirsin. Sana dediklerini hoş bulmadım yani aranızdaki iletişim hep mi böyle bilmiyorum ama. Yaşın 21di galiba, belki daha farkında değilsin çoğu şeyin. Ama kendine değer vermezsen, böyle gittikçe senden geriye bi şey kalmayacak.