Merhaba hanımlar. Ben 25 yaşındayım, 1 yıldır görüştüğüm biri var. Tanıştığımızdan beri ciddi giden bir ilişkimiz var. Ailemle tanıştırdım, ailem gerek yanıma yakıştırmadığı için, alkollü işletmeleri olduğu için, biraz da iri yarı kaba bi tip olduğu için en başından istemediler ama ben sevdiğim için tamam dediler. Nişanlandık. Sağolsun annem çok uğraştı ama hiçbir zaman ısınamadı ve bunu da nişanlıma fazlasıyla belli etti. Ufak tefek meselelerden tartışmalar büyüdü, nişanlım sinirlenip benimle kavga etti, ben de açıkçası akıllılık edemedim ve problemleri aileme yansıttım. Bazen onları bazen kendimi suçladım ve biz düğünden 10 gün önce ayrıldık. Benim psikolojim çok bozuldu, evdekilerle aram çok açıldı, nişanlım hiçbir zaman beni bırakmadı ve tekrar olsun diye çok çabaladı.defalarca kaçalım sonra barışırız dedi ama rıza olmadan evlenmem dedim. Ailemin ayaklarına kapanıp özür dilemeyi bile teklif etti ama annemler asla görüşmek istemedi. Ben yemek yemediğim için, odamdan çıkmadığım ve sürekli ağladığım için artık saldılar. Asla istemediklerini, ama sırf ben üzülmeyeyim diye tamam dediklerini, evlenerek hayatımı yaktığımı, onları çok yaralayıp üzdüğümü, annem de sırf geri dönecek kapım olsun diye içi yana yana evlenmemi kabul ettiğini söyledi. O kadar üzgün ve sinirliler ki onlar bu haldeyken içimden gelmiyor ama evlenmek yuva kurmak da istiyorum. Bu meseleyi nasıl çözebilirim, nasıl davranmalıyım, nişanlım ben senin için herseye katlanır herkese boyun eğerim diyor ama annem gram sevmiyor adamı. Bana yardımcı olun, arada kalmaktan artık kendim dahil herkesten vazgeçme noktasına geldim.

ozbuyucusu ailenizin yok dediği insanla evlenmeyin. Benim annem üvey olmasına rağmen çok yalvardı evlenme o adamla dedi. Çok geri kafalı çok sıkar seni sen gelemessin dedi ben mutluyum.dedim ve isteme bile olmadan kaçtık. Sırf benden ayrılmasın diye hemde. Hiç gerek yokmuş. Koca çok bulunur elbet. Ama ailen heleki seni sevip sayan bir ailen varsa asla yapma. Baştan senj bu kadar yoran aglatan bir iliski seni güldürür mü hiç? Güldürmüyor ben canlı örneğiyim

ozbuyucusu ailen istemiyorsa vardir haklı Bi sebebi ben de tanistirirken acaba ailem beğenmez kötü bi sey sezer mi diye çok korkmuştum ki nişanlım düzgün bir insan ama ailemin onaylamadığı biriyle evlenmek istemem. Oturup hep birlikte konusun bi orta yol bulunur belki ama kaçmayın sonra barışırız falan diye düşünmeyin. Ailenizle kötü şeyler yaşamayın.

gshande kaçmayacağımı en başından hem aileme hem nişanlıma söyledim. Olacaksa gönül rızasıyla olacak dedim, şuan rıza var da gönüllü diyemem. Bi tarafta dünyaları verseler bi tarafta sen o çocuktan vazgeçeceksin deseler senin vazgeçmeni seçerim diyor. Bir gram istemiyor yani. Çok üzgünüm

ozbuyucusu aileni dinle derim. Bu senaryoların türevlerini çok okuduk. Sonu pişmanlık oluyor.

ozbuyucusu ailenin onay vermediği evlilikler hep mutsuz oluyor şuan gözün görmüyo hiçbişeyi belki ama emin ol pişman olursun bi bildikleri vardır ilk başta normal gelir sonradan pürüzler çıkar keşke dersin

ozbuyucusu sizin göremediğiniz bir şeyleri görüyor olabilirler. Nisanlinizin eksileri artilarini 3. Göz olarak görmeye çalışın ya da ailenizin yerine kendinizi koyun neden istemiyorlar siz olsaniz o anne baba siz ne hissedersiniz? İnşallah bi sonuca varirsiniz

ozbuyucusu Eğer aileniz bu kadar diretiyorsa sadece sizi düşündükleri, mutlu olmanızı istedikleri için. Evlilik gerçekten çok farklı bir boyut. Nişanlın şimdi alttan alıyor ama ileride en ufak bir şeyde bugünleri ısıtıp önüne getirmeyeceğini biliyor musun? Anneannem hep nasıl başlarsa öyle gider der bence de öyle. Ben anneme eşimi telefonda söylemiştim. Annem görmeden bu farklı bir duygu ben nedense görmeden çok sevdim demişti ve eşimle benden iyi anlaşıyorlar. İleride hele ki aynı şehirdeyseniz illa ki sık sık bir araya geleceksiniz nasıl olacak. Hani derler ya hayır bildiğin de şer, şer bildiğinde hayır vardır diye. Siz nişanlınızı ailenize kabul ettirmek için fazlasıyla uğraşmışsınız ama olmamış.. Evlenmek için evlenmeyin. Mutlu, huzurlu olmak için evlenin. Geç olsun ama sizi seven, ailenizin onayladığı, sizin kıymetinizi bilen huzurla başlayan bir evliliğiniz olsun..

ozbuyucusu ailenin dedikleri çok önemli evlenme bence de. Evlendikten sonra hiçbir şey güllük gülistanlık olmayacak ki ailene gitmek isteyeceksin mırın kırın edecek. Düğün dernek olacak kocanla gideceksin ailenin suratı asılacak. Bir sorunun olacak ailene danışamayacaksın doğum olacak annenin gelip kalması bile laf olacak. O yüzden ailenin şiddetle karşı çıktığı bir şeyi bu kadar diretme evlendikten sonra pişman olmak inan daha zor.

ozbuyucusu Anneler hisseder, ve anneler yavrularının mutlu olmasını ister bende bir anneyimm çocuğumun geleceğinin en iyisini olmasını isterim. Kimseye imrensin istememm ve mahcup olsun istemem eşine karşı her dediği olsun isterim. Eğer anneniz nişanlınızı onaylamadiysa eminim ki anne gözüyle bakıp beyninde oturmayan şeyler vardır. Sana iyi bir eş olamayacagina dair sana iyi bakamayacagina dair. Ve alkollü bir işletme çalıştırıyor diyorsun kaba Saba iri biri diyince bile ben bı irkildimm kızım öyle biriyle olsun istemem açıkçası daha düzgün bir işi olan efendi olan saygılı olan birini isterim ki kızıma iyi baksın. 🌸 O yüzden anneniz hayır diyorsa bence annenizi dinleyin derim

ozbuyucusu

yani bence bu işler kısmet işi. Eşimin benden önce bi evliliği olmuş 1 yıl falan evli kalmışlar 2012 de. Ailem bunu bilmiyor bilse asla ama asla müsaade etmezdi evlenmeme. Maşallah eşim harika biri her yönden 3 senedir evliyim asla bi kere bile beni etkilemedi bu durum aşırı kıskanç ve ince detaylı bir insan olmama rağmen. Ön yargı çok kötü bişey. Tevekkül et Allaha sığın hayırlısını iste kaderde ne varsa yaşarsın zaten 🌸

ozbuyucusu tecrübelerle sabit olarak söylüyorum bacım evlenme senin ilerdeki sorunların bile şuan gözümün önünde
          Annene gidemezsin . Sanki annende bana bayılıyordu ben gitmiyorsam sende gitmeyeceksin
          Alkollü ortamda çalışıyor ve siz geve geç gelme arladaş ortamı kadın kız muhabbetinde zaten bi tur tartışacaksınız
          Birde asla şuna inanma yok efendim senin için boyun egerim ayaklarına kapanırım asla yapmaz aslaaa senide zamanla kısıtlamaya baskılamaya başlar kendine yapacagın iyilik o adamdan uzak durmak bak ben kesin hüküm veren biri degilim sen burda deseydin ki ailem istemiyor ve ben seviyorum derdim ki aileni al karşına ben seviyorum ve yanlış benim yanlışım bırakında yaşayarak göreyim yanlışımı tecrübeleneyim de aşkının peşinden git derdim . Ama sizin sadece buraya yazdıgın 3 , 4 sorun bile büyük sorun eger hazır atmışken nişanı ailemin rızası olmadan yapama de bahaneni sun ayrıl karşına çıkar başka insanlar ama iki tarftan da sıkıştırılacaksın evliligin boyunca ve bu seni çok yıpratacak

ozbuyucusu Elin adamı için assla ailene arkanı dönme, sakın. Koca ararsan çok bulursun ama aile öyle değil. İstemiyor olmalarının sebebi sana olan davranışları mı? Kaçmak istemesi bile baştan fiyasko. Kaçtıktan sonra ya istemezse görüşmek, görüştürmek? İnanma bu gider yalvarırız laflarına.
          Hiç düşündün mü uzaktan bakarak bu adamda ne var da istemiyorlar diye? Yani eşin olacak adam merhametli mi? Sabırlı mı? Sen kırılma diye çabalar mı yok kırar döker mi? Hayvanlara karşı nasıl? Kendinden düşük mertebede olan insanlara nasıl? Ailene karşı nasıl? Başkalarının yanında sana nasıl davranıyor? Ana kuzusu mu? Arkadaşlarıyla arası nasıl, nasıl insanlarla takılıyor? Gece hayatı çok mu? Çok soru var cevaplayacak. Bunları düşün değer mi karar ver.

Annenler bu kadar karşıysa vardır bir bildikleri orası kesin. Biz hep kendimizi akıllı sanırız ama anne babamız görmüş geçirmiş insanlar biliyorlar hissediyorlar. Onları ezme söylediklerine kulak ver. Belki de hayatını kurtarıyorlar kim bilir.

ozbuyucusu bitmiş gitmiş geri dönme aileni üzme .öylesinden hayır gelmiyor . İlerde kafana kakar. Erkekler aynıdır