• Muhabbet
  • Birbirimizi tahmin edelim 😁🫢

superisi_ hadi bı güzellik yapayım sana. Sen orta boylu. Buğday tenli çok zayıf değil ama balık etlide değil. Kilosu ortalama olan. Koyu kahverengi gözlü. kestane rengi hafif dalgalı parlak saçları olan. Dışarıya karşı aşırı sevecen gözüken birisin.

Rouge evlenmeden önceki halim diyelim bebeğim 😂😂 yani o tarzdı birazcık giyim 😂😂

@Rouge biraz da seni betimleyim 😁 uzun boylu, zayıf, vücut hatları iyi 😁 sacları uzun süslü püslü bi kızçe 😁

Rouge aşkom up uzun kalçamda gür boyasız saçlarım var , siyah değil ama siyahın kırık rengi mi diyeyim o işte 😂, gözlerim kahve rengi, 163 cm boyum var 😂 burnum biraz büyük 😂 dudaklarımı çok seviyorum kalemle çizilmiş gibi aynı kendinden çelçeveli😂😂 badem gözlüyüm🤌😂 tarzım evlenmeden önce dar veya İspanyol paça pantolon, normal dar t-shirt, şort giyersem üzerine bos bol yarım kollu erkek t-shirtü giyerdim belime de gömlek muhakkak bağlardım 😂 göbeği açıkta giyersem eğer üzerime gömlek giyerdim , saçlarım da hep açık bırakıp fön çekerdim, bazen ikili balık sırtı örerdim😂😂 ay böyle öyle ahım şahım bi tarzım yoktu ama bundan 10 yıl öncesine bu şekilde modaydı😂