• +18
  • Eşim prezervatif takmıyor.Sinir oluyorum

6 aylık bebeğim var hamile kalmak istemiyorum.Geri çekilme ile korunuyoruz ama geri çekilme korunma yöntemi değil diyorum takmıyor.Prezervatif tak diyorum kabul etmiyor.Cerazette alıcam mecburen .O bi kılıf takmıyor diye ben hormonlarımla oynayacağim sinir oluyorum.Adetime 2 hafta var.o yüzden cerazette kullanmak için 2 hafta daha beklemem gerekiyor.İnşallah o arada bişeyler olmaz(en son ilişkide galiba biraz kaçtı dedi.Emzirdiğim için ertesi gün hapı almadım.Emin konuşmadı o da)Ay inşallah bişey yoktur ya 2 seneden önce çocuk istemiyorum

Gamzekck bu şekilde aramiza soğukluk girmesinden korkuyorum.Tamam ben de prezervatif sevmiyorum ama kim sever ki zaten?mecburiyetten diyorum.Aman çocuk olsa bişey olmaz beraber büyürler diyor.Kendimi hazır hissetmiyorum ki hem sezeryanlıyım.Bebeğime de haksızlık etmiş olacağım daha küçücük.İlişki reddi yapsam bu sefer iyice uzaklaşacak.Haptan başka çarem kalmıyor

mavikelebekk spiral dusundun mu öyle hormonlarına zararı yok ve cok rahat spiral + geri cekilme yaparsın brbegin buyuyene kadar hem sliralde iyice yerine oturur kayma vs yapmaz biz oyleyiz mesela bebegim 1 yasinda spiral 2 ay oldu takalı gericekilmede yapıyoruz rahatım yani 😇😇 biraz kanama yapar adetlerinde o da geçince cok rahatlarsın ..bberaber büyürler mi diyor esin sanki istiyor mahsus yapıyor sanırım aman diyim ben ettim sen etme onlar büyürken sende aklını yitiriyon cok zor vallahi….😗

mavikelebekk vallahi takılırken hissetmedim bile bende korkarak gittim adetimin 3. Gunuydu toplum sağlığı merkezinde taktılar ebe zor taktım dedi 2 normal doguma ragmen genişleme olmamis sanırım zorlandım dedi dr şaşırdı hatta neyse. Zor takmasına rağmen hic bsy hissetmedim yani korkma bence acısa bile 2 saniye bsy ya yeniden hamilelik dogurmak buyutmek ayy o daha korkunç bence …ikincide cok yıpranıyosun kuzum o haplarında yan etkisi cok git iki dk spiral taktır inancın olsun cok rahat hic yan etki yok ve geri cekilme yap ilk aylar yerlessin kanaman normale donunce guvenirsin ben cok rahatım yani iyi ki diyorum sikayetim yok

mavikelebekk eşine bırakma hamile kalırsan vah! tüh! Olursun 😃 geçen ay ben onun stresini yaşadım kızım 5 aylık . Bu ay sprial taktırcam sende taktırabilirsin . Benimkide sevmiyor prezervatif takmayı bende sevmiyorum 🤣

mavikelebekk valla kusura bakmasın onun keyfi için ben 2 çocukla bokumla oynayamam ya takar ya nanayyy canısı benimki takmıycam dedi 1 2 kere o zaman hiç gelme yanıma dedim şimdi kabullendi git spiral taktır diyor 😂

bukii27 bu arada bugün spiral takacam dedim boşver diyor.Aksam gelince ayrıntılı tartisacaz heralde

mavikelebekk o kadar korkmama rağmen spirale karar verdim.Hap istemiyorum.Beyefendi takma diyor.Mesajla konuştuk.Eğer prezervatif takmazsan spiral takacam diyorum boşver diyor.Sanırım akşama tartışma var off

bukii27 spiral da takma diyor . Prezervatif takmazsan gelme desem 2 hafta 3 hafta yaklaşmaz beyefendi.Normalde aramız çok iyidir.Afedersin yatakta da öyle ama öyle saçma inatları var ki şaşırıp kalıyorum

bukii27 açıkça istiyorum demiyor.İlkinde bile ben kararlıydım o korkuyordu yetebilecek miyiz diye.Şimdi ise aman olursa olsun diyor

mavikelebekk demekki istiyor canım ama sen temkinli ol gerçekten çok zor benim de bebeğim 7 aylık ve sürekli kucakta 2. Olsa kendimi düşünemiyorum

mavikelebekk bende sevmiyorum prezervatif ya çok kötü geri çekilmeyle korundum 2 yıl hiç kalmadım ben bırsktığım ay hamile kaldım tabi korunma yöntemi değilde dikkat edebilmeye bağlı biraz sanırım