• +18
  • Eşim prezervatif takmıyor.Sinir oluyorum

mavikelebekk vallahi takılırken hissetmedim bile bende korkarak gittim adetimin 3. Gunuydu toplum sağlığı merkezinde taktılar ebe zor taktım dedi 2 normal doguma ragmen genişleme olmamis sanırım zorlandım dedi dr şaşırdı hatta neyse. Zor takmasına rağmen hic bsy hissetmedim yani korkma bence acısa bile 2 saniye bsy ya yeniden hamilelik dogurmak buyutmek ayy o daha korkunç bence …ikincide cok yıpranıyosun kuzum o haplarında yan etkisi cok git iki dk spiral taktır inancın olsun cok rahat hic yan etki yok ve geri cekilme yap ilk aylar yerlessin kanaman normale donunce guvenirsin ben cok rahatım yani iyi ki diyorum sikayetim yok

mavikelebekk eşine bırakma hamile kalırsan vah! tüh! Olursun 😃 geçen ay ben onun stresini yaşadım kızım 5 aylık . Bu ay sprial taktırcam sende taktırabilirsin . Benimkide sevmiyor prezervatif takmayı bende sevmiyorum 🤣

mavikelebekk valla kusura bakmasın onun keyfi için ben 2 çocukla bokumla oynayamam ya takar ya nanayyy canısı benimki takmıycam dedi 1 2 kere o zaman hiç gelme yanıma dedim şimdi kabullendi git spiral taktır diyor 😂

bukii27 bu arada bugün spiral takacam dedim boşver diyor.Aksam gelince ayrıntılı tartisacaz heralde

mavikelebekk o kadar korkmama rağmen spirale karar verdim.Hap istemiyorum.Beyefendi takma diyor.Mesajla konuştuk.Eğer prezervatif takmazsan spiral takacam diyorum boşver diyor.Sanırım akşama tartışma var off

bukii27 spiral da takma diyor . Prezervatif takmazsan gelme desem 2 hafta 3 hafta yaklaşmaz beyefendi.Normalde aramız çok iyidir.Afedersin yatakta da öyle ama öyle saçma inatları var ki şaşırıp kalıyorum

bukii27 açıkça istiyorum demiyor.İlkinde bile ben kararlıydım o korkuyordu yetebilecek miyiz diye.Şimdi ise aman olursa olsun diyor

mavikelebekk demekki istiyor canım ama sen temkinli ol gerçekten çok zor benim de bebeğim 7 aylık ve sürekli kucakta 2. Olsa kendimi düşünemiyorum

mavikelebekk bende sevmiyorum prezervatif ya çok kötü geri çekilmeyle korundum 2 yıl hiç kalmadım ben bırsktığım ay hamile kaldım tabi korunma yöntemi değilde dikkat edebilmeye bağlı biraz sanırım