Eşim prezervatif takmıyor.Sinir oluyorum
- Düzenlendi
mavikelebekk valla kusura bakmasın onun keyfi için ben 2 çocukla bokumla oynayamam ya takar ya nanayyy canısı benimki takmıycam dedi 1 2 kere o zaman hiç gelme yanıma dedim şimdi kabullendi git spiral taktır diyor 😂
bukii27 bu arada bugün spiral takacam dedim boşver diyor.Aksam gelince ayrıntılı tartisacaz heralde
mavikelebekk o kadar korkmama rağmen spirale karar verdim.Hap istemiyorum.Beyefendi takma diyor.Mesajla konuştuk.Eğer prezervatif takmazsan spiral takacam diyorum boşver diyor.Sanırım akşama tartışma var off
bukii27 spiral da takma diyor . Prezervatif takmazsan gelme desem 2 hafta 3 hafta yaklaşmaz beyefendi.Normalde aramız çok iyidir.Afedersin yatakta da öyle ama öyle saçma inatları var ki şaşırıp kalıyorum
mavikelebekk ay Allahım acaba çocuk mu istiyor tekrardan canım bu yüzden mi hem kendinin hem senin korunmanı istemiyor
bukii27 açıkça istiyorum demiyor.İlkinde bile ben kararlıydım o korkuyordu yetebilecek miyiz diye.Şimdi ise aman olursa olsun diyor
mavikelebekk demekki istiyor canım ama sen temkinli ol gerçekten çok zor benim de bebeğim 7 aylık ve sürekli kucakta 2. Olsa kendimi düşünemiyorum
mavikelebekk bende sevmiyorum prezervatif ya çok kötü geri çekilmeyle korundum 2 yıl hiç kalmadım ben bırsktığım ay hamile kaldım tabi korunma yöntemi değilde dikkat edebilmeye bağlı biraz sanırım
mavikelebekk benimkide öyle tadını aldılar bebeğinnn tabi istiyodur canım çok dikkat et
kukuliiiii 1 buçuk sene geri çekilmeyle korunduk.Planlı gebelikle hamile kaldım.Suanda riske atamıyorum tabi
mavikelebekk bende aynı yine öyle korunuyorum olursada yapcak bişey yok 🤣