• +18
  • Eşim prezervatif takmıyor.Sinir oluyorum

mavikelebekk valla kusura bakmasın onun keyfi için ben 2 çocukla bokumla oynayamam ya takar ya nanayyy canısı benimki takmıycam dedi 1 2 kere o zaman hiç gelme yanıma dedim şimdi kabullendi git spiral taktır diyor 😂

bukii27 bu arada bugün spiral takacam dedim boşver diyor.Aksam gelince ayrıntılı tartisacaz heralde

mavikelebekk o kadar korkmama rağmen spirale karar verdim.Hap istemiyorum.Beyefendi takma diyor.Mesajla konuştuk.Eğer prezervatif takmazsan spiral takacam diyorum boşver diyor.Sanırım akşama tartışma var off

bukii27 spiral da takma diyor . Prezervatif takmazsan gelme desem 2 hafta 3 hafta yaklaşmaz beyefendi.Normalde aramız çok iyidir.Afedersin yatakta da öyle ama öyle saçma inatları var ki şaşırıp kalıyorum

bukii27 açıkça istiyorum demiyor.İlkinde bile ben kararlıydım o korkuyordu yetebilecek miyiz diye.Şimdi ise aman olursa olsun diyor

mavikelebekk demekki istiyor canım ama sen temkinli ol gerçekten çok zor benim de bebeğim 7 aylık ve sürekli kucakta 2. Olsa kendimi düşünemiyorum

mavikelebekk bende sevmiyorum prezervatif ya çok kötü geri çekilmeyle korundum 2 yıl hiç kalmadım ben bırsktığım ay hamile kaldım tabi korunma yöntemi değilde dikkat edebilmeye bağlı biraz sanırım