• +18
  • Konumuz eşler

Sacmalamaenginn işte onu sen bulacaksın. En etkilendigin bölge, nokta ordan başla 😉 mesela benim sırtım ensem erojen bölgem. Sırtımı ensemi opturunce direkt eriyorum. Ama ordan başlamayın başka şekilde başlayınca o moda çok zor giriyorum 😇😉

Sacmalamaenginn beni mutlu eden hoşuma giden bi özelliği yok
    hoşuma gitmeyen o kadar çok ki hangisini sayayım…. en basiti yatak anlamında sadece kendisini düşünür…
    en sinirlendiğim eliyle evli olması 31 çeker Bekar ergenler gibi

Hsbcnnc yaa cidden mi çok üzüldüm bende eşim istemediğimde kendimi tatmin ediyorum bazen siz istemediğinizde mi yapıyor hep mi

Sacmalamaenginn ya abla benim 3 aylık kızım var eşim çalışmıyor hasta bebeğime mama bez alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 😔

Hshdhddh bacım gerçekten beni yanlış anlama, tabiki yardım etmek isterim ama eşim bu konularda ciddi şekilde kimseye yardım yapmıyor 😞 sadece sma hastası bebeklere her ay yardım yapıyoruz 🩷

Hshdhddh devletin yardımlarına bosvurabilirsin bence araştırıp ihtiyacı olmayan bile devletten bir sürü yardım alıyor artık

Gamzekck kardeş vala başvuru yapıyorum iptal oluyor kaynanamla aynı evde ikamet ediyoruz ona yaşlılık maaşı veriyorlar diye bana yardım verilmiyor sadece aşı yardımı veriliyor oda iki ayda bir 400tl neye yeticek zaten mama 450tl

Hshdhddh valla biri var üzerinde araba var ama ona erzak çocuk giyim yardımı yapıyorlar anlamadım gitti 😞