Bsrkaya etoile Aşk olsun engeller aşmakk icindirr 😂 kargo varrrr bacımmm 😅 şaka bı yana tabikii gerçekten çok güzel düşünmüşsün vee canı gönülden tebrik ediyorumm seniii 🥰 o arkadaşı tanıyor olsaydım bu kızı aslaaaa kaybetme derdim kesin yanii 🫶💞
etoile Bsrkaya kız ben kargo ile mi gelecek 😂😂😂 bu arada kız arkadaşım değil. Yani arkadaş olur muyuz bilmiyorum.
2minnosannesi etoile bnde emeğini seweyim senin ince düşünmene hayran kaldım ♥️ bnmde arkadaşım ol lütfen 🫂🫂
etoile Bsrkaya kız bakalım kafa yapilarimiz uyacak mi? Eşlerden ötürü gider geliriz de. Hatta epeydir evliler. Kaç gez gidecwktik iptal ettiler. Eşim ile arkadaşı çok samimi. İşte ben acaba eşi istemiyor mu o yüzden mi hep iptql ediyorlar diye sordum. Eşimde bi gideriz hal ve hareketlerine bakarız öyle bir şey sezersek bir kez biz davet ederiz bir daha da gitmeyiz. Ben arkadasimla dışarda görüşürüm dedi
superisi_ etoile hediye hediyedir tabi ikisinide begenirdim. Ama bence ikincisini götür. Cok emek vermissin ince düşünmüşsün. Sana karşı güzel bi enerjisi olur diye düşünüyorum ❤️
Women ikincisi oldukça düşünceli bir hediye. Uğraştırıcı,emek verici. Sanırım bana gelse içindeki şeyleri kullanmaya kıyamazdım. 🥲 Sizin gibi insanlara denk gelin bir ömür. 🙏🏻
etoile Women canım ya çok teşekkür ederim 🥰 evet ya benim gibi insanlara denk geleyim. Var böyle bir kaç arkadaşlarım.
Women etoile Ne güzel.. Umarım kızla enerjiniz tutar. Anlaşabilirsiniz. Güzel bir hatıra olur memnunda kalır. 🤍
Enerciii etoile valla okurken ilk başta ben nevresim takımcıyım keşke bana her hediye bu olsa derim yazacaktım ama devamında ki yaptıgın kutu da benim ikinci zayıf noltam kokular yaglar kremler vs açıkçası o sepet bana gelse en iyi arkadaşım olurdun🤣🤣 birde ikiside çok gerekli şey bu ara da içine sinen gönlünden kopan neyse onu götür derim yeni gelin genelde nevresim setini alır daha da almak kısmet olmaz o aldıklarını yıllarca kullanır senin aldıgında ona bir çeşit olmuş olurdu ama bu şekilde bir sepette onu eminimki yıllarca götürür baya çeşitli bir sepet yapmışsın yok yok içinde yani her ikiside okey bence
kizsidikaa etoile nevresim sıradan ama aldıkların ince düşünülmüş şeyler bence o hanımefendi de çok begenecektir ve size ayri bir özen gösterecektir diye düşünüyorum umarım iyi bir arkadaşlık kurarsınız 💐