Şu saatte bana bunu yazdıranlarda var işte.. Eşimin bir kuzeni var kız bildiğiniz yapışkan. Saat farketmeksiniz arayıp bir anda evime geliyor. Hamile olduğu için bir şey diyip kırmak istemiyorum ama artık bunalıma girdim. Bahane uydurma fırsatı bile vermiyor. Kocasıyla beraber gelip saatlerce oturuyorlar, hatta bazen kalıyorlar. Bu durum gerçekten artık çok canımı sıkmaya başladı. Bugün için 23:30’da arayıp napıyorsun dedi, bende gelmezler diye düşünüp abinle uzanıyoruz dedim. Bizde size gelelim dedik dedi, ne diyeceğimi şaşırdım. Saat 00:30’da gelip daha yeni gittiler. Eşim dayanamadı uyumaya gitti, defalarca imada bulundu ama kalkmadılar. Eşim uyuduktan bir saat sonra gittiler. Birde aşırı uyuşuk bir kız, müsait mi diye sormadan kilitli odalarıma bile giriyor. Tost makinamın, çekmecelerimin içine kadar bakıyor. Hamile olmasa felaket kalp kıracağım ama Allah’tan korkuma bir şey diyemiyorum. Tam uzaklaştılar gelmiyorlar diyorum, hooop bir telefon sizin oradayız diyorlar. Çok uzakta da oturmuyorlar, evimizin biraz yukarısında oturuyorlar. Artık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten, kocasıyla ikisinin saatlerce bitmeyen boş muhabbetlerinden bıktım. Eşim bile diyor kabul etme diye ama sürekli tufaya getiriyor, evde olduğumu duyduğu an damlıyor. Yalanda söyleyemiyorum, arabayla kapıdan geçip ışıklarımızı görüyorlar. Gerçekten bıktım artık, bıktım.

Birde geçenlerde gece eşiyle çorbacıya gitmişler. Saat 2:30 falan biz ışıklar açık uyuyoruz. Beni aramışlar, açmayınca da eşimi aramışlar, tabi uyuduğumuz için telefonlar sessizde kızımız uyanmasın diye. Sabah görünce acaba kötü bir şey mi var diye dönüş yaptık çünkü aradıkları saat asla normal değil. Bana ne dese beğenirsiniz? Sizin oradan geçiyorduk, ışıkları açık görünce bir kahve içmeye gelelim dedik. Yuh dedim ya, gerçekten artık ne diyeceğimi şaşırdım. Birde uyuduğumuza inanmamış gibi bir ses tonu vardı. Onu geçtim diğer aramalarında da aşırı hastaydık, ben eşim kızım. Aradılar yine size geliyoruz diye, biz çok fena salgına yakalandık dedim yinede geldiler. Hatta o gün hep beraber cümbür cemaat hastaneye gittik. Artık bunalıma sokacak derecede abarttılar yani.

lboncukannesi dozu kaçırmışlar , hadi gelmeyi geçtim de ev yakın olmasına rağmen kalmak çok saçma bana göre bence kalbini kırmadan konuş yoksa bu işin sonu dahada kötüye gider

lboncukannesi İşin bokunu çıkarmışlar artık yani. Hadi kız düşünmüyor ay iki kişiler kocasının da mı aklı çalışmıyor. Ben olsam aradığı zaman açmam hiç böyle böyle anlar belki. Ay insanlar ne yüzsüz

lboncukannesi bu ne ya yuh. Canım Allah yardımcın olsun. Hiç yerinde olmak istemezdim. En sevmediğim tiplerden kendisi

Medusa ay evet açmamak en mantıklısı. Bu sizin ilişkinizi zedeler. Ayyy nasıl rahatsız oldum ya

Medusa Gerçekten öyle artık kırılırsa kırılsın diyip açmayacağım telefonlarını dün resmen oturmaktan başım döndü artık ama asla kalkmadılar.

Birgun size geldiklerinde “ sizin ev nerdeydi ya” diye sorun söylediklerinde de ha hergün burdasınız da evinizin yolunu unuttunuz sandım de gülümse 🤣🤣🤣🤣

lboncukannesi insanlar şaşırmış. Ben birine müsaitseniz bu akşam size gelelim deneye bile o kadar çekiniyorum ki sırf müsait değiliz der ya da ayıp olmasın diye müsait olmadığı halde kabul eder diye. Eşim kızıyor bu huyuma ama kolay kolay davet edilmeden hiç bir yere gitmem 😄

lboncukannesi valla açıkça söyleyeceksin arkadaşım ne münasebet 23:30 da mı aradı gelecektik mi dedi valla gelin demek isterdim ama misafir modundan çıktım yatış moduna geçtim diceksin böylesine malmı kardeşim bu Kadın geve iki buçukta ışık açıktı diye kahveye çıkma cesareti kocamla iş üstündeydik ışık açık seviyoruz deseydin böylesine biraz yüzsüz olacaksın cart cart diceksin ay ne insanlar var yaa

lboncukannesi inan bende de aynısı var bende çok sıkıldım kız bu ne aç ordan müzik ver gazııı erhannnn oyna şıkıdım şıkıdım salla gitsin amaaan dünya bu

lboncukannesi ben önemli olmadıkça yani anne baba vs olmadıkça akşam 10 dan sonra telefonları açmam, çünkü çocuklar 9 da yatıyo o saatten sonra misafir kabul etmem , ki seninki gibi bir durumum olsa asla açmam yani , ışığı kapalı oturun kuzum sizde , ya da yarın ansızın sizde gidin bakalım nasıl oluyormuş hitaben iki üç gün üst üste gidin gece geç saatlerde 4. Gün açmaz telefonlarınızı , eğer kendisi olurda tek gelirse siz ikiniz baş başa olursanız şakayla karışık kız sen tam arıyorsun biz karı koca işini yapıyor oluyoruz iş yarıda kalıyor de bide ışık açık uyuduğunuzu söyleyin tekrar ederek

Ask_hosmus kız neden yatak odasının mahremini paylassin ki. Şahsen bana yapılsa ben yok onu yapıyorduk bunu yapıyorduk demem. Müsait değilim canım derim. Ya da açmam yani. Ben çoğu zaman kapıyı da kimseye açmıyorum evde teksem biri beni aramamis geleceğim dememisse kapıyı açmıyorum. Yani yerimden bile kalkmiyorum. Benim açma ma sebebim eltim sürekli çocuğunu yolluyor bir şey istiyor. Et istiyor. Salatalık istiyor şeker istiyor ben o yüzden açmıyorum. Eşim evdeyse mecbur açıyorum. Telefonlara da çoğu zaman bakmıyorum.