- Düzenlendi
Şu saatte bana bunu yazdıranlarda var işte.. Eşimin bir kuzeni var kız bildiğiniz yapışkan. Saat farketmeksiniz arayıp bir anda evime geliyor. Hamile olduğu için bir şey diyip kırmak istemiyorum ama artık bunalıma girdim. Bahane uydurma fırsatı bile vermiyor. Kocasıyla beraber gelip saatlerce oturuyorlar, hatta bazen kalıyorlar. Bu durum gerçekten artık çok canımı sıkmaya başladı. Bugün için 23:30’da arayıp napıyorsun dedi, bende gelmezler diye düşünüp abinle uzanıyoruz dedim. Bizde size gelelim dedik dedi, ne diyeceğimi şaşırdım. Saat 00:30’da gelip daha yeni gittiler. Eşim dayanamadı uyumaya gitti, defalarca imada bulundu ama kalkmadılar. Eşim uyuduktan bir saat sonra gittiler. Birde aşırı uyuşuk bir kız, müsait mi diye sormadan kilitli odalarıma bile giriyor. Tost makinamın, çekmecelerimin içine kadar bakıyor. Hamile olmasa felaket kalp kıracağım ama Allah’tan korkuma bir şey diyemiyorum. Tam uzaklaştılar gelmiyorlar diyorum, hooop bir telefon sizin oradayız diyorlar. Çok uzakta da oturmuyorlar, evimizin biraz yukarısında oturuyorlar. Artık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten, kocasıyla ikisinin saatlerce bitmeyen boş muhabbetlerinden bıktım. Eşim bile diyor kabul etme diye ama sürekli tufaya getiriyor, evde olduğumu duyduğu an damlıyor. Yalanda söyleyemiyorum, arabayla kapıdan geçip ışıklarımızı görüyorlar. Gerçekten bıktım artık, bıktım.