lboncukannesi İşin bokunu çıkarmışlar artık yani. Hadi kız düşünmüyor ay iki kişiler kocasının da mı aklı çalışmıyor. Ben olsam aradığı zaman açmam hiç böyle böyle anlar belki. Ay insanlar ne yüzsüz
Çok sıkıldım artık!!!
lboncukannesi bu ne ya yuh. Canım Allah yardımcın olsun. Hiç yerinde olmak istemezdim. En sevmediğim tiplerden kendisi
Medusa Gerçekten öyle artık kırılırsa kırılsın diyip açmayacağım telefonlarını dün resmen oturmaktan başım döndü artık ama asla kalkmadılar.
etoile Sen gel yaşayana sooorrr
lboncukannesi bu ne böyle ya ben daraldım burda valla al karşına söyle yada mesaj at
Birgun size geldiklerinde “ sizin ev nerdeydi ya” diye sorun söylediklerinde de ha hergün burdasınız da evinizin yolunu unuttunuz sandım de gülümse 🤣🤣🤣🤣
lboncukannesi insanlar şaşırmış. Ben birine müsaitseniz bu akşam size gelelim deneye bile o kadar çekiniyorum ki sırf müsait değiliz der ya da ayıp olmasın diye müsait olmadığı halde kabul eder diye. Eşim kızıyor bu huyuma ama kolay kolay davet edilmeden hiç bir yere gitmem 😄
lboncukannesi İnsan olan düşünür ayol bu ne böyle
lboncukannesi telefonları açmayın çok basit
lboncukannesi valla açıkça söyleyeceksin arkadaşım ne münasebet 23:30 da mı aradı gelecektik mi dedi valla gelin demek isterdim ama misafir modundan çıktım yatış moduna geçtim diceksin böylesine malmı kardeşim bu Kadın geve iki buçukta ışık açıktı diye kahveye çıkma cesareti kocamla iş üstündeydik ışık açık seviyoruz deseydin böylesine biraz yüzsüz olacaksın cart cart diceksin ay ne insanlar var yaa
lboncukannesi inan bende de aynısı var bende çok sıkıldım kız bu ne aç ordan müzik ver gazııı erhannnn oyna şıkıdım şıkıdım salla gitsin amaaan dünya bu
lboncukannesi ben önemli olmadıkça yani anne baba vs olmadıkça akşam 10 dan sonra telefonları açmam, çünkü çocuklar 9 da yatıyo o saatten sonra misafir kabul etmem , ki seninki gibi bir durumum olsa asla açmam yani , ışığı kapalı oturun kuzum sizde , ya da yarın ansızın sizde gidin bakalım nasıl oluyormuş hitaben iki üç gün üst üste gidin gece geç saatlerde 4. Gün açmaz telefonlarınızı , eğer kendisi olurda tek gelirse siz ikiniz baş başa olursanız şakayla karışık kız sen tam arıyorsun biz karı koca işini yapıyor oluyoruz iş yarıda kalıyor de bide ışık açık uyuduğunuzu söyleyin tekrar ederek
Ask_hosmus kız neden yatak odasının mahremini paylassin ki. Şahsen bana yapılsa ben yok onu yapıyorduk bunu yapıyorduk demem. Müsait değilim canım derim. Ya da açmam yani. Ben çoğu zaman kapıyı da kimseye açmıyorum evde teksem biri beni aramamis geleceğim dememisse kapıyı açmıyorum. Yani yerimden bile kalkmiyorum. Benim açma ma sebebim eltim sürekli çocuğunu yolluyor bir şey istiyor. Et istiyor. Salatalık istiyor şeker istiyor ben o yüzden açmıyorum. Eşim evdeyse mecbur açıyorum. Telefonlara da çoğu zaman bakmıyorum.
delihatunum Çok can sıkıcı bir durum gerçekten
Sewkiyaa Emin ol ki tiye bile almaz omlar gurursuz bir kız
Gokkusagim Benimde en yakın arkadaşım evli 1 seneyi geçti toplam evine gidişim 1 elimin 5 parmağını geçmez, keza onunda aynı şekilde ama işte herkeste utanma duygusu yok
Medusa İnsan değil işte
Oozzggee Öyle olmuyor işte akraba olduğu için bu kadar yüz buluyor zaten
Enerciii Ben kimseye böyle çat kapı yapmam ama insanlar aşırı derece yüzsüzler, o kadar saat oturup kalınca yüzleri bile kızarmıyor