sirinhatun-18 rebullavanda kucağına otur kalçan eşine dönük olsun güzel bir twerkk yap hoş olur ikiniz içinde bilmiyorsan internete bakıp öğrenebilirsin twerkk dansını …
rebullavanda sirinhatun-18 ya beni ne hallere sokuyor ya şimdi bile bi gülme alıyor beni bakayım bi bakalım
dnz23 rebullavanda “kız nasıl dans edilir ne bileyim” dediğin yerde koptum 😂 ben de senin gibiyim bacım düğünlerde bile zor oynarım cilve yaparım ama dans falan edemem valla
rebullavanda dnz23 ya hiç sorma ya bende çok cilveliyim falan ama o işe sıra geldi mi acayip utanıyorum nasıl yapacam onu düşünüyorum hala
sirinhatun-18 rebullavanda erkek milleti işte klasik yapacak bişey yok biz istesek aynılarını takmazlar …🙄bende tweerk yaptıracam kocama hep mi yapıcaz biz birazda o yapsın sjsjd
MedavikPastam rebullavanda dilan polatın yatak odası dansını aç bak sağlam kalça bebek gibide bi yüz gmfkdkfkd
rebullavanda MedavikPastam ahahahahahah kız öyle yapan var mı kocasına adam o dansı görünce yapacağı varsa da yapmaz gibime geliyor
MedavikPastam rebullavanda ben saçma buluyorum bu dans olayını ya. Kocamın karşısına geçip dans etmeye kalksam adam gülmketen duvarı tokatlar sdkdsnsndjsns
rebullavanda MedavikPastam ya bende saçma buluyorum ama işte adam eğitimde 20 gün izne geliyor ondada onu kırmak istemiyorum
fatmamira rebullavanda tamam işte dekolteli giyinip makyaj felan da yaptığında zaten otomatik herşeyi Cilveyle yapiyosun