MedavikPastam rebullavanda ben saçma buluyorum bu dans olayını ya. Kocamın karşısına geçip dans etmeye kalksam adam gülmketen duvarı tokatlar sdkdsnsndjsns
rebullavanda MedavikPastam ya bende saçma buluyorum ama işte adam eğitimde 20 gün izne geliyor ondada onu kırmak istemiyorum
sirinhatun-18 rebullavanda erkek milleti işte klasik yapacak bişey yok biz istesek aynılarını takmazlar …🙄bende tweerk yaptıracam kocama hep mi yapıcaz biz birazda o yapsın sjsjd
fatmamira rebullavanda tamam işte dekolteli giyinip makyaj felan da yaptığında zaten otomatik herşeyi Cilveyle yapiyosun
Artemis_ rebullavanda bana saçma geliyor öyle şeyler ama eşim isteseydi yapardım hafif bi müzik açın böyle popo dansı yapın kendinizi okşayın falan ne bilem hdksjsja
rebullavanda Artemis_ bana saçma değilde çok komik geliyor kendimi öyle canlandırıyorum da acayip gülüyorum 🤣
kukuliiiii rebullavanda ben arada popom ona dönük kucağına oturup yapıyorum oda tutup sıkıyo falan ama çok kısa süren bişey zaten ya 1 saat dans etmiyosun bi numarası yok pek
Buzlulimonatam rebullavanda aç ordan bi eğleniyor muyuz millet durma yeri göğü inletttr al sana dans müziği bunu duyura oynamayan yoktur 😂😂😂💃🏻💃🏻
rebullavanda Buzlulimonatam bende dans deyince bu sandım zaten bana saçmalama aşkım deyince idrak ettim diyorum oyun havası falan oynayım hdsfg