Kızlar bilmiyorum bununla ilgili eşimde çekingen kasiyer de bayan olunca almadı o ben aldım oda bilmiyor gerçi de ben de ok ‘un hisset olanı aldım siz hangisini tercih ediyorsunuz hangisi iyi bizim için ilk olduğu için fark etmedi pek ama bu bitince farklı olanlardan da alıp denemek istiyorum
Prezervatif seçimi ?
busbutun Bence hepsi aynı bir poşet parçasının farklı farklı işler yapabileceğini düşünmüyorum :)))
busbutun ok zero kullanın bence bzide yeni kullanmaya başladık ok zero çok iyi gerçekten ince geçen zero bulamadım gerçek zevk aldım ondadaa altındaki çok imce gerçek zevhi hissedin tarzı birşey yazıyordu ama zerodan sonra bu kalın geldi bana
busbutun Durex gold renk kutu gerçek dokunuş kullanıyoruz
Kızlar büyük boyu varmı bunların çok sıkıyor diyor eşim
Burnumageliyoduslkmsn her boyu var
MedavikPastam kanka marketlerde varmı ne yazıyor üstünde xl yazıyor Trendyol da onlarmo oluyor
- Düzenlendi
Burnumageliyoduslkmsn İşaretlediğim yerde bedenlerini gösteriyor kanka. Ama dar almayın biz o hatayı yaptık bi kere gjfjdjdjd
busbutun durexx
Tavsiye ediyorum biz çok memnunuz bundan ..
sirinhatun-18 deneyelim bakalım teşekkürler herkese ❤️😘
- Düzenlendi
busbutun biz genellikle okey gerçek haz(pudra pembesi kutunun rengi) okey klasik ve okey rötar geciktirici etkili olanlarını kullanıyoruz genellikle ama geçenlerde eşim geciktirici etkili alıyorum diye Eros tırtıklı almış onunda zaten diğerlerinden pek bı farkı yok gibi geldi bana tırtıkları fazla hissedilmiyo
hiç kullanmamak en güzeli :)
muptela nasıl olucak o iş😂
MedavikPastam ben 1 yıldır spiral kullanıyorum oh mis valla. Sadece takvime göre doğurganlık günlerinde o 2 3 gün içime boşalma istemiyorum risk olmasın diye . Onun dışında serbest rahatladım valla. Prezervatifi çıkar peçete al sil valla nefret ediyordum. Bütün heyecanı kaçıyor işin direk temizlenme sürecine girince
Deleted17 prezev dışındakiler kadınların hormonlarını bozuyor ya. Zaten dengesiz hormonlarım var spiral istemiyorum☹
MedavikPastam dışarı boşalır