muptela hayır neden anlatayım ki onun da bana anlatmasını istemem ki biz birbirimize geçmiş ilişkilerimizi hiç sormadık sormakta aklımıza gelmedi ayrıca onun geçmişini düşünmek eski ilişkisinde ne yaşadığını düşünmekte hastalıklı bi düşünce bence 🤷🏻‍♀️

hepsini değil elbette ama bazen onun daha ateşli olduğunu farkettim

muptela ne yaşadığımızı mesela? Cinsel anlamda soruyorsan böyle bir geçmişim olmadı olsaydı da anlatmazdım, herkesin geçmişi kimseyi ilgilendirmiyor.

muptela ne alaka anlatayimki veya anlatsin, neden sorayimki. Bu takintili insan davranisi kimsenin gecmisi kimseyi ilgilendirmez

muptela valla ilkokulda aşık olduğum platonik olduğum çocuğu anlattım onunla bile tehtid etme kapasitesi var. Allah’tan 16 yaşında tanıştık başka kimse olmadı da bu kadar konuşuyor. Birde 25 30 li yaşlarda tanissam varya katil olurdum en sevmediğim şeyler ya oggh benimki geçmişe çok önem veriyor🤧🤧🤧 ben vermiyorum şahsen benim adım geçtikten sonra yaptığı en ufak bir yanlışı affetmem ama. Onun herşeyini affettim bu kadar çileye rağmen bu kadar ilgiye aşka rağmen bana ihanet ederse ya onu yok ederim ya pipisini