@urezlinga636 Çokkk güzel bir düşüncen var hani birden çarşafa girme yavaş yavaş ilk ferace giy bol eşarbı büyük Bi şekilde bazen çarşaf gibi de oluyor yani sonradan da rabbim nasip eder çarşafa girersin inşallah önemli olan senin düşüncen kimse karışamaz ahirette tek başımıza olacağız onlar yüzünden ahiretimizi maf ediyoruz genel olarak da diyorum hep başkalarını düşünerek kendimizin verdiği kararı es geçip başkalarını düşünüyoruz…
Her şey gönlünce olsun inşaAllah☘️

urezlinga636 kapanma isteğine kimse engel olamaz hakları yok her kim olursa olsun Rabbimiz kapanmayı emir etmiş kimisi getiriyor kimisi getirmiyor yerine ama demem şu hakkı ile kapanacaksan ve sonsuza dek açılmayacaksan kapan kapanmak çocuk oyuncağı degil çünkü sıkıldım hadi acılıyım demek ile olan bir iş degil iyice düşün ve kararını ona göre ver…
    Sen ne yapmak istersen nasıl davranmak nasıl yaşamak istersen öyle yaşa kimsenin karışma hakkı ister eşin ister sevgilin yada ailen olsun hakları yok kendi mantıgın düşünce ile harakete geç iyice düşün ve taşın net bir karar ver kimseyi dinlemeyip yapmak istediğini yap

urezlinga636 çarşafın iç kısmında iki tane ip bulunuyor bone gibi düşünün enseden bağlıyorsunuz onu sabit kalıyor ozaman 😊

sirinhatun-18
        15 yasimdan beri istek var ama biraz daha zaman gecmesi gerekiyor diye dusunuyordum hep. Acilip hem günaha girmek var hemde milletin ağzına laf vermek var diye herzaman düşündüm… Cok sagol kuzum allah razi olsun ♥️

1prens_annesii
        Allah razi olsun coook sagol
        Bu aralar biraz yogunlugum var is ev cocuk. İzne cikacam insallah yakin zamanda. Allahtan birsey gelmez olmez sag kalirsak rabbimin izniyle , izne ciktigimda sana yazarim ozaman coook tesekkurler vallaha cok mutlu oldum 😘♥️🙏

aliyeeee
          Ozaman izne ciktigimda yazacam kesin allah izin verirse 🙏
          Hem vaktim bol olur hem ogrenebilmem icin kafam isle vs dolu olmaz ♥️