Regina
Aynı şeyleri yasiyorum inanmazsin belki ama bende 2 gun once ayni seyi düşündüm 😁 cenazeme yemek yemeye gelip dua bile etmeyecek insanların aaayyy kapandi vs bakislarini takmam beni kurtarmayacak ki dedim :) babam aşırı solcu bir insan ama o karar senin kızım kimse senin görüşünü sorgulayamaz ben yapmadim , inancim kuvvetli değil belki ama sen benim gibi olmak zorunda degilsin icinden nasil geliyorsa oyle yap dedi. Babam deist ve bir dönem cok ikilemde kaldim .. cok arastirdim cok sorguladim ve istegimin bu oldugunu artik biliyorum.. rabbim bizi ona kulluk edelim diye yaratmisken benim allah icin bir seyler yapmamam cok sacma geliyor artik bana ☺️ allah razi olsun canim kardeşim.. 😘 bu arada rabbim mekanlarini cennet etsin 🤲🏻

momkimom
    Allah razi olsun yeni bir bilgi sahibi oldum sayende hakkini helal et :)
    İnsallah canim 🙏.

Birkul1
    Agir gelmez insallah yasamadan bilemeyiz tabiki ama ben suna inaniyorum,
    İnsanin cevresiylede alakali bir durum agir gelip gelmemesi kardesim. Ben belki de cok bunalimlara gircem cunku cevremden cok tepki alacam biliyorum . Eger kapali ve bunu destekleyen bir cevreye sahip olsaydim yaptigim seyin cok guzel birsey oldugu surekli soylenip hos sozler duysaydim kolay alisirdim. Allah yardimcim olsun inşallah ♥️🙏
    Allah razi olsun inşallah herkese nasip olur kapanmak
    Sana ne guzel nasip etmis rabbim :)))

Eskobar
      Onerebilecegin site var mi ? Dogru bilgi alabileceğimi düşündüğün site veya bir sey varsa yonlendirebilirsen sevinirim.

urezlinga636 site yerine daha sağlam bilgi alabileceğin kuran ve tevsir okumanı tavsiye ederim önce kurandan başlayabilirsin mesela anlamlandıramadığın yerleride tevsirden bakarsın

urezlinga636 senin acikligin kimseyi ilgilendirmedigi gibi tesettürunde kimseyi ilgilendirmez 30 yaşındasın yahu. Cilbaba gelince hazır oluyor benim bildiğim omuzlarından aşağı doğru inen durumum olsa bende onlardan giymek istiyorum ama çok pahalı ve şuan bebek emziriyorum zaten giyemem sanırım giyenlere hayranım ama🥰

urezlinga636 diyanetin 2 ciltlik ilmihali var burada fıkıh ve inançla ilgili sorularına cevap bulabilirsin. Siyer olarak İbrahim Sarıçam Hz. Muhammed Evrensel Mesaj diye bir kitap var onu okuyarak peygamber efendimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Camilerde mutlaka Kur’an öğretici bir kadın görevli oluyor sıfırdan Kur’an öğretiyorlar tefsir siyer fıkıh gibi konulara da değiniyor oraya gidebilirsin.

urezlinga636 ahh ne güzel bende tesettürlüyüm ama senin gibi cesaretli değilim 🥺 Allah içine o sevgiyi vermişse sakın korkma sen seçilmişsin demekki 🌸 instagramda belizden butiği öneririm istediğiniz tarz orda var

Eğer aynı şehirdeysek dini bilgi ve kuran eğitimi için yardım edebilirim çarşaf tarzı ağır gelebilir dinimize uygun yine giyinebilirsin bol kıyafet ve eşarplarla olumsuz tepki moralini bozabilir kendini de güzel hissedeceğin tarzı bulmalısın

urezlinga636 aminn insallah Rabbim tum olmuslerimizi cennetine kabul etsin🤲🏻 ölümün ne zaman gelecegi belli degil, istiyorsan geciktirmeden yap bence🌸 arkadaslarin dedigi gibi cevren ters tutumda oldugu icin direkt carsafla baslaman alacagin yorumlardan oturu seni demotive edebilir. “Onlara ne, ben takmam” diyorsan ne guzel. Ama insan illa ki etkileniyor bir noktada, o yuzden baslangic olarak feraceyle de deneyebilirsin kendini💖

urezlinga636 çok şükür çok mutluyum ben iyiki nasip olmuş 😊bu arada kendini de geliştirecek ilmini arttıracak şeyler oku izle hayal hanem in videolarını ve Mehmet yıldız ın kitaplarını okuyabilirsin

Birkul1 tavsiyelerin icin cok teşekkür ederim kuzumm 🌸
                  😘😘😘 Bakacağım cok sagolll 🙏♥️

Regina
                  Amiiiiin 🤲🏻 aşkom isin maddi boyutu daa biraz onemli aslinda simdi ferace alcam sonra çarşafa ayri para :) birde cok pahali duzgun kumasi guzel gorunumu guzel olanlar en asssa 1000 tlden basliyor ya o kafami karistiriyor 😘
                  Gerçi şöyle düşünüyorum ilk feraceyle baslarsam sonrasi icin evde misafir varken feraceyi giyerim. Cunku ben kadinlarin yaninda bile ortunmek istiyorum. Bu nasil bir istektir bilmiyorum ama kendim ve aile ici disinda kimse saclarimi vucut hatlarımi gorsun istemiyorum .. bu arada vucudumu cok begeniyorum cok cirkinde degilim ☺️☺️ hani desem ki kamufle olmaya calisiyorum yook degil 😁 birisi yorumda yazmis sen secilmissin diye sanirim oyleyim ☺️😁 haftaya insallah gidip alacagim yada Trendyoldan alacagim parayi denkleyeyimde biiii :))))

Uykulupingue
                  Kuzumm yorumunu gece gördüm ruyama girdi bu secilmislik konusu ☺️☺️
                  Bunun cesaretle alakasi yok bak cidden. Yapman lazim bence harekete gec. Ahirette cesaret edemeyip yok ben bu lavlara giremem diyip cennete geceyim ben diyemeyecez ki 😁 tovbe tovbe 😁😁😁 kiz ne guldum bu yazdigima ben 😁 dedigin sayfayada hemen simdi bakacagim cook sagol balim allah razi olsun ♥️♥️♥️🙏🙏🙏

xyzem
                    Ankara da yaşıyorum ben sen nerdesin ki ? Ozelden nasil yaziliyor bulamadim

momkimom tefsir fıkıh diyorsun inan bunlari bile bilmiyorum. Once ne olduklarini öğrenmekle başlayacağım.

hepiniz mukemmel insanlarsiniz allah hepinizden razi olsun ♥️🙏

urezlinga636 öğrenirsin önemli olan bu yola çıkmak. Unutma ki kalpteki iman ve hidayet anca Rabbim isteyince oluyor çevrende tepki alabilirsin eleştirirler vazgeçirmeye çalışırlar yılma çünkü bu yol zorlu ama güzel hele yolun sonu her şeyden daha güzel. Rabbim sana nasip etmiş kıymetini bil🙂