lidyaaa__ ayy çok geçmiş olsun geçen haberde denk geldim genel olarak bi uyuz salgını varmış 🥺

Susunbebekuyuyo Oğlumun egzaması var zaten birde yumurta alerjisi var. Bu kaşıntılarla beraber kafasındaki egzamalarda arttı.Suyu araştırıp deniycem teşekkür ederim

Canemin_1 Daglatmis derken nasıl oluyo bilginiz varmı. Kesin çözümünü bulmaya çalışıyorum da teşekkür ederim

lidyaaa__ burda oyle diyorlar canm benm biseyi yakip eklem yerlerin mesela bilegine basiyorlar dua okuyup bende pek anlamiyorum boyle seylerden ama gecmis oyle dedi

lidyaaa__ valla canım benim kaynanam oldu ama iki cocuguma da bana da esime de kayin babama da gecmesi bilmiyorum yani dr da demis benim esim oldu aynı yatakta uyuduk bana gecmedi diye her insana gelmiyo bu bi bocek ve yumurta bırakıyor evet kaşıntı etti mi baya rahatsız eder uykuyu kaçırıyor kaynanamdan biliyorum duştan sonra da cok felaket olur saglik ocago kaynanama bi sabun vermis onla yikandi sabun üstünde kurudu ve ustune vazelin ve kukurt karisimi bsy yazmis eczaneden onu surdu ertesi gun 2. Kez yikanmadan bidaha sirdu sonra 3. Kez herseyini 60 derecede yikadik carsafibi yorgan yuzunu sonunda gecti bereket bize bulasmadi bilegine bakip anlamis gectigini dr yani saglik ocagina dr a gidebilecegin yere git cnm baktin olmuyo evi ilaclat ya bu bo bocek dedigim gibi demek ki cok yere yumurta birakmis ilaclatma imkanin olursa yaptır yani

lidyaaa__ canım benzil benzuat karışımı duydum mahalledeki aktarımız demişti ona bu vakadan çok geliyo şehir dışına bile kargo yapıyor. Tiktokdan bakabilirsin ismi lokman hekim ferhat aktaş

kargobant Tesettür ederim. Tiktok kullanmıyorum ama indirip bakicam. Şuan çocuklarıma kükürtlü sabun kullanıyorum iki gün oldu ferahlatti biraz gece kaşıntısı azaldı.

lidyaaa__ eczanede özel kükürtlü krem yapılıyor pis kokulu çocuklar için ayrı size ayrı onu surup aynı kıyafetleriniz 3 gün kalıyor ve duş alıp o kıyafeti 90 derce yıkayın nemlendirici losyon var onu sürün 7. Günde kaşıntı geçmez ise yine 3 gün kuralı yapıyorsunuz okadar zor bir süreç ki yaşayan bilir
          Yani bukadar ülkeyi saracak uyuz nasıl oldu bilmiyorum insanlar tedavisi bitmeden hereyere gidiyor biz 20 gün dışarı çıkmadık
          Bakın hergun nevresim yikiyayin koltuk örtüsü yikanacak sirkeli su ile bolca halıları supurup iyice silin zor zor zor yorucu ama çok iyi olurusunuz inşallah sizin bebeğin çok fazla ilerlemiş

Yusra Çok ilerlemesi aslında direk önlemini aldım. Bebeğim zaten egzama yaraları vardı biraz da o yüzden çoğaldı

Yusra Canım temizlik konusunda hepsini yapıyorum zaten şuan da eşimle bende yok kızım da azaldı bir buçuk yaşındaki oğlumu acile götürdük krem verdi işe yaramadı cildiye ye götürdük birkaç gün önce losyon ve duş jeli verdi şuan biraz daha iyi teşekkür ederim önerileriniz için birkaç gün onları kullanicam geçmezse eczaneden söylediğiniz karışımı yaptircam ☺️

lidyaaa__ benim çocuğumda da var egzema ve ayni uyuzda olduk böyle egzema ve uyuzu nasil geçirdiniz acaba egzama için ne kullaniyorsunuz