Bakım olsun fizik olsun sizce nasıl olmalı ben mesela önceden çok zayıftım doğumdan sonra kalça göğüs meydana çıktı dönüp bakıyorum eski halime şimdi kendimi kadın hibi hissediyorum giydiğimde yakışıyor (zayıflar yanlış anlamasın lütfen ben kendimi zayıfken beğenmiyordum sadece kendime dair yorumum özgüven geldi biraz ) gibi bilmiyorum yani siz nasıl hemcinsinizi görünce gerçekten kadın dedirten özellikler neler

queen_cicek Herhangi bir hemcinsimi gördüğümde açıkçası fiziğine hiç takılmıyorum, dikkatimi de çekmiyor ama çok çok nadiren dikkatimi çeken şeyler olabiliyor o da genelde gözler. Fizik bir yerde şans işi ama bakım kişinin kendisiyle ilgili bir durum. Bu soru ucu çok açık bir soru benim için kadın şöyle olmalıdır diye nesnel bir kural yok.

kivicitom yani saç kesimi olsun tırnak bakımı olsun belki beni Farklı bakım önerilerine yönlendircek birinin önerdiği bir şeyi arastırıp hoşuma giderse uygulayabiliriz neden olmasın

queen_cicek ya ben şöyle olsun böyle olsun diyemem. Meselw Büşra develi çok zayıf ve uzun ama beğeniyorum. Ezgi mola balık etli hatta bu ara kiloluydu onuda beğeniyorum. Yani her kadın kendi kalıbında güzeldir. Ama dokunuş yapacak kadın kendine. Rengini bulacak bı kere. Enerjisini doğru yansıtan her kadın güzelliğini baskasina da farkettirir🤗

etoile evet mesela doğru tonda giyinmek neden olmasın ben genelde koyu renkleri tercih ederim ama bir hemcinsimde açık cıvıl cıvıl kıyafetleri çok yakıştırırım ama kendime maalesef asla yakıştıramıyorum galiba doğru tonları bulamıyorum 🥲

etoile mesele bence tek kombin değil galiba örnek yeşil renk diyim yeşilin bir çok tonu oluyor doğru tonu kullanmıyorum galiba yakıştıramıyorum asla kendime ama bunu hakkıyla yapan kadınlarda çok beğeniyorum ☺️

queen_cicek benim kardeşim hep moda dergisi takıp eder sürekli yeniliklere bakar çok çok şık giyinir. Bence bu geliştirilebilen bir şey. Çok iyi makyaj yapar. Ya o yapiyor çok güzel oluyor aynı ürünleri ben kullanıyorum olmuyor yapamiyorum. Çünkü o izler izler dener siler dener siler yılmadan ben böyle değilim benim sabrım yok

etoile birde zümrüt yeşili var çok beğeniyorum sorma mesela siyahi kadınlra o tonlar o kadar çok yakıştırıyorlarki diyorum galiba ben giysem paspal dururum problem bende ben asla taşıyamıyorum 😁

etoile bakın mesela benim için bakımlı tırnak da önemli örnek inci tozunu önerdi bir arkadaşım bir el o kadarmı bakımlı durur bende çevremden görerek ilerliyorum Önerilere her zaman açığım mesela yeni bir saç kesimi var herkes yaptırıyor hoşuma gidiyor sağlıksız uzun saç yerine sağlıklı bakımlı saçlara açığım mesela birisinde görünce İllaki dikkatimi çekiyor bende o modele yöneltebiliyorum

etoile evet istiyorum o modeli keskin yüz çene hatları olan kadınlarda çok hoş duruyor ama hala kendimi ikna edemedim 🥹