etoile evet mesela doğru tonda giyinmek neden olmasın ben genelde koyu renkleri tercih ederim ama bir hemcinsimde açık cıvıl cıvıl kıyafetleri çok yakıştırırım ama kendime maalesef asla yakıştıramıyorum galiba doğru tonları bulamıyorum 🥲

etoile mesele bence tek kombin değil galiba örnek yeşil renk diyim yeşilin bir çok tonu oluyor doğru tonu kullanmıyorum galiba yakıştıramıyorum asla kendime ama bunu hakkıyla yapan kadınlarda çok beğeniyorum ☺️

queen_cicek benim kardeşim hep moda dergisi takıp eder sürekli yeniliklere bakar çok çok şık giyinir. Bence bu geliştirilebilen bir şey. Çok iyi makyaj yapar. Ya o yapiyor çok güzel oluyor aynı ürünleri ben kullanıyorum olmuyor yapamiyorum. Çünkü o izler izler dener siler dener siler yılmadan ben böyle değilim benim sabrım yok

etoile birde zümrüt yeşili var çok beğeniyorum sorma mesela siyahi kadınlra o tonlar o kadar çok yakıştırıyorlarki diyorum galiba ben giysem paspal dururum problem bende ben asla taşıyamıyorum 😁

etoile bakın mesela benim için bakımlı tırnak da önemli örnek inci tozunu önerdi bir arkadaşım bir el o kadarmı bakımlı durur bende çevremden görerek ilerliyorum Önerilere her zaman açığım mesela yeni bir saç kesimi var herkes yaptırıyor hoşuma gidiyor sağlıksız uzun saç yerine sağlıklı bakımlı saçlara açığım mesela birisinde görünce İllaki dikkatimi çekiyor bende o modele yöneltebiliyorum

etoile evet istiyorum o modeli keskin yüz çene hatları olan kadınlarda çok hoş duruyor ama hala kendimi ikna edemedim 🥹

Dikkat çeken kadınlar genellikle vücut şekline göre giyiniyor. Birde cilt alt tonu diye bir şey her renk herkese gitmiyor eğer cilt alt tonunun ne olduğunu bulabilirsen o renklerle kombin yaparsan kendini ortaya çıkarırsın. Makyaj olsun giysi olsun bu cilt alt tonuna göre yapılınca gerçekten fark ediliyor.

Kadın dedimi;erkeğin burnundan girip çıkacak erkek farketmiyecek. 🤗😉😂
                Kadın dedimi zengin olacak ayakların üstünde duracak erkeğe muhtaç olmıyacak. ✨️
                Kadın dedimi,akıllı zeki basiretli olacak çoçuğu ile beraber kendisi için yaşıyacak.😌🖤
                Kadın dedimi libiodusu yüksek olacak..🥰