sizene bunları yaşamanın sebebi eşin, sende bunun farkındasın ama eşinden ayrı kalmak istemedigin için herşeye boyun eğiyorsun. Eşin çok pasif biri galiba. Ailesine birsey diyemiyor. Ailesi de bunu bildigi için istedigi gibi davraniyor size karşı. Ya eşinle konuş ,ailesiyle konuşsun. Ya da sen artık sesini çıkartmalısın.
Yüzsüzlüğün böylesi
Aynen öyle katılıyorum. Benim eşimde asla bana laf ettirmez ❤️
Aselparlaa bizde öyle ama eşim herseyi aldırdı ❤️
HurremSultan çok haklı konuştun canım kapı açılıyor eşim hıh geldiler yine diyor oda istemiyor ama konuşmuyor annesi konuşmaya çalışıyor onunla eşim duymamazlıktan geliyor
sizene Bu duruma müdahale etmesi gereken kişi “eşiniz” sizin üzüldüğünüzü biliyordur illaki. Çözüm bulması, konuşması gerekiyor ailesi ile. Yoksa siz hep üzülürsünüz
Sedaa kız bi ara sesimi çıkarttım pişman oldum heryerde beni konuşmuş hayırsız gelin diye nedeni de arkadaşım kahveye geldi onu çağırmadım sen onu bunu çağır beni çağırma kahveye dedi bende sinirlendim ona buna karışıyorsun yeter ama artık bunaldım dedim benim arkadaşımı sevmiyor kadina bida gelme bizim oraya demiş arkadaşım aradı söyledi şok oldum kadin ben gelmem artık sen gel diyo😳
sizene Sana bişey söylüycem çok ciddi söylüyorum en kısa zamanda taşın. Söylemesi kolay falan deme aynılarını yaşadım. Bı anlatsam nutkun tutulur. Sadece 1 buçuk sene dayanabildim en sonun da boşanmak istediğimi eşime söyledim. Sen bana bir hafta ver gerisini düşünme bekle dedi. Bir hafta sonra kendi evimizden daha doğrusu kayınbabamin evinden çıkıp kiraya geçtik.
Şuan Rabbime şükürler olsun o kadar huzurluyum ki hala onlar dan bı laf gelmediği sürece evimde tartışma bile olmuyor
5 yıllık evliyim ben eşimi taşınınca tanıdım.
Çok yokluk çektik ortak ev iş muhabbetlerinden. Kendileri yer içer bize haftalık 100 TL verirlerdi.
Üst katım da oturuyordu kayınbabamgil her an geliyorlardı, en azından senin kaynanam yatak odana girmiş benim kayınbabam heryere bakardı onu nerden aldınız buraya niye bunu koydunuz daha neler neler.
Ben hamileydm o zaman muzları peynirleri saklar küçük kızına yedirirdi. Asla hakkımı helal etmiyorum sende öyle de Rabbim kendilerinden çıkarsın.
Benim yaşadıklarımı birisinin yaşadığını duyunca kahroluyorum. Allah yardımcın olsun çok üzüldüm yaşadıklarım aklıma geldi kurban olurum yaaa 🥺🥺
Aselparlaa valla keşke evlenirken daha çok alsaydık dkdkd o zaman alınırsa alınıyor daha sonra bekledikçe kar yağıyor ben hala ocagimi firinimi yeniliycem deeee kurutma makinesi alicam daaaa😂😂😂🙈 kaynanam dedi de dinlemedim 😂😂😂🤭🤭
sizene işte hıh gelfiler demekle olmaz. İlk evlendigimde bizde yakın oturuyorduk kaynanam çok şık geliyordu arayın diyordum bazen aramiyirdu eşim kapıyı açtırmıyordu artık😂😂 ben polisi arar valla diye dayanamayıp aciyordum çoğu zaman dkdkdk
superisi_ benimkinde ettirmez ama keşke kednisi de etmeseee🤭🙈😁🔥
HurremSultan haha 😁😁
HurremSultan Hürrem sen niye kırmızısın da başkaları pembe ve bende niye bişey yok 😁