buzdankalpler bitterdelisi24 tam dedim benlik bir post limonlu su dedin beni kaybettin 😂 ben kahve içsem olur mu 😂
bitterdelisi24 buzdankalpler Aç karnına kahve de metabolizmayı çalıştırıyor sade kahve mantıklı olur olur gel😄😄😄😄
yesilgozanne bitterdelisi24 Mart ayından bu yana diyetteyim. 108 kilodan 73 kg indim. Hedefim 65 şu an. Bi duygulandım sizi görünce inşallah hepiniz başarırsınız 💘
Etipetito yesilgozanne Ay Maşallah canım keşke bizim gruba dahil olup neler yaptığını söyleseydin bize😍😂
bitterdelisi24 yesilgozanne ay maşallah ya… kendine en büyük iyiliği yapmışsın darısı başımıza inşallah
etoile bitterdelisi24 sen nerdesin ya. Hiç bir postta yorumunu göremiyorum. Bak sensizlik sendromu yaşıyorum 😇
bitterdelisi24 etoile yaaa 🥹🥹 bi kaçgndür moralim bozuktu ya modum da değildim… ama farketmiş olman….. çok güzel önemli benim için 💕💕💕
bitterdelisi24 etoile sagol canım 💕 eşimden dolayı ya.: nerden öğrendiyse küsmeyi öğrenmiş birsey oluyo trip atıyo en nefret ettiğim şey. bende kimsenın Nazını tribini çekemiyorum gelmişim neredeyse 30 yaşına ve sinirim bozuluyor
etoile bitterdelisi24 bende çok küserim eşime. Çok kırılmışimdir küserim Sende eşini çok kırmış olabilir misin
etoile bitterdelisi24 ya işte bir şey olmuş belli ki. Acaba telefonu kurcaladı bu hikaye için araştırmalarını mi okudu gayler falan