Sizlerinde eşi, her kavgada boşanmaktan bahsediyor mu? Ben hiç yapmam. Ama eşim çok çabuk gözden çıkarıyor demekki . bir evladım var. Her ama her kavgada söyler. Normal mi aklım almıyor. Neden boyle.
(birde okuyan herkesten Duâ istesem? Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Lütfen Bize dua edin maddi manevi sıkıntılarımız var ben yuvam bozulsun istemiyorum ALLAH razı olsun sizden……..🥀

Deleted03

Asla. En hassas olduğum konudur. Ne olursa olsun (büyük şeyler dısında tabi) boşanmadan asla bahsetmeyecez dedik..

Rabbim evliliğinize şifa versin kardeşim 💕

Deleted03 hüznünü yazından hissettim biliyor musun, içindeki burukluk işledi bana. Korkutmak için söylüyordur öyle, söylememesi gereken bir kelime ama tehdit ediyor gibi. Allah kalbine ferahlık versin 🙏🏻

Deleted03 benim eşim asla etmez ama ben çok yaparım elimde değil düşüncelerim çok farklı her evde olduğu gibi bizim evdede sorunlar oluyor ilgi manyağıyım temas bağımlısıyım ve mesafeye gelemiyorum eşimde bazen uzak duruyor gibi hissediyorum bazen öyle çok uzaklaşıyoruzki anlam veremiyorum suratı asık mutsuz bi insan olmaktan kendimi alıkoyamıyorum tam bi aile bağımlısı elinden gelse sıçtıkları boku bile bilmek istiyor buda benim canımı sıkıyor kök ailesiyle hala mesafeyi koyamadı bekarmış gibi bende onlara mecburmuşum gibi hissettiriyor haliyle kavgalar kopuyor bende mutsuz bi aile olmaktansa mutlu anne baba olalım istiyorum anlaşamıyosak boşanalım derim bana sürekli kusur bulduğunda boşa ozaman derim en büyük etkeninde kök ailem olduğunu düşünüyorum çünki kendi kavgalarına dalıp bizi harcadılar bende bebeklerime öyle bir hayat sunmak istemiyorum sorun varsa uzaklaşılsın ozaman taraftarıyım sürekli tek taraflı kakıştırmayla olmuyor üstüne sünger çekmeyle de olmuyor nişanlıyken hep sünger çektik keşke yapmasaymışız diyorum

Deleted03 Havlayan köpek ısırmaz diye bir laf var. Yarın öbürgün siz büyük bir olayda boşanalım deseniz o boşanmak istemez bence. Belki sizinle alakalı kafasında memnun olmadığı konular var ve bunların değişeceğine inanmadığından her kavgada dile getiriyordur. Tabii ki doğru değil her kavgada ağza alınmaması gerek. Birgün alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Neden bu şekilde davranıyorsun benimle alakalı rahatsız olduğun şeyler neler bana söyle düzeltmeye çalışayım senin her boşanalım deyişinde üzülüyorum gerçekten boşansak mutlu mu olacaksın gibi sorular sorun. Belki bir daha yapmaz.

Deleted03 ben her kavgada söylerim eskiden söylemezdim ama artık bu evlilik bana mutluluk getirmiyor çok yoruldum kabul etse boşanırım seviyorum ama çok mutsuz olduğum için istemiyorum. Belki sizi korkutmak için yapıyordur fazla takmayın.

Deleted03 Allah kolaylık versin sana canım dualarım seninle valla zor bi durum. Ben asla söylemem eşim de söylemez bir kez büyük bi kavgamız oldu onda söyledi ağzından çıktı böyle sinirle. Bin pişman oldu sonra özürler diledi ben sinirle seni üzmek için söyledim dedi gözü dönmüştü ama en mutlu anımda bile aklıma o söylediği geliyor hiç hiç affı yok bunun çok gurur kırıcı üzücü bisey sürekli söylese heralde kafayı sıyırırdım 😔

Deleted03
            Her kavgada dile alması normal degil ama siz alın karşınıza konuşun incitiyor beni bu durum diyin ama bazı insanlar her lafı ciddi olarak söylemez belki yapısı budur herşey dilinde kalbinden gelerek söylemiyordur

Rabbim sizin gönlünüzü ferahlatsın en yakın zamanda En sıkıştıgınız anda En hayırlı kapılar açılsın inşallah yuvanız saglıkla huzurla geçsin 🤲

Eskobar ben beni bu kadar tarif eden bi yorum görmedim 🙏🥲

Deleted03 o değil de ben hemen siler atarım akkilli ol bak bosarim seni kalırsın bensiz diyrkum dkdkkd keşke demesem ama dilim alıştı bı kere dkdks

Deleted03 Bizde de hep ben söylerim. Zaten haklı sebeplerimde oluyor. Bazen bamtelime basıyor. Bitti diyorum. Bende eşimi çok seviyorum ama bir gün gerçekten şartellerim atarsa başlarım sevgine diyip boşarım. Bi gün çok kötü kavga ettik kalk adliyeye gidiyoruz dedi. Öylemiii dedim ben bi hışımla giyindim bu şok 😳 yolda bi pişman oldu ama ben durur muyum. Adliye de bunu rezil ettim. Bakkk öyle değil böyle boşarlar adamı dedim 😁 zor ikna etti beni paşam. O gün bu gündür asla boşanalım diyemedi. Çünkü biliyor bende geri vites yok.