• +18
  • Spirali kaymış

Deleted17 kız niye koşturuyorsunu yanlnızda peçete koyun hemen çıkarsın peçeteye sarıp koysun bi yana yine uzanın

xyzem hemen cıkarmanız gerekiyordu ve büyük ihtimalle bedenini yanlış seciyorsunuz

HurremSultan bizimkiler de bayılmıyor ama mecbur benim hormonlarım bedenim için yapıcak😂aslında hep psikolojik yani erkekler ne hissediyor bilmiyorum ama kesinlikle doğru prezervatif kadının hissiyatında bisey değiştirmiyor

HurremSultan b.k gibi seçmek ya yemek sepeti markette bulduk durex xl marketlerde eşim hiç görmedim dedi bilmiyorum varmı küçük beden morartiyor haliyle isteksizlik yapıyor büyük beden çıkıyor falan kötü ya biz zor ayarladik stok yapicaz zor bulunuyor yada biz zor buluyoruz

Deleted17 işte bende bunu düşünmedim taktirirken ve spiralle hamile kaldım

Rouge bence erkolar bizim sıcak tenimizi hissetmek için yalan soyluyor dkdkddk yoksa ben bizde hissizlik olduğunu düşünmüyorum 😂😂🙈

lnr234 adet oluyonmu peki ben vuruldum 3 aydır adet olmuyom doktora gittim bu iğne adti tamameen kesiyor dedi öylede sıkıntıya

Deleted17 ya benim esim hic hissetmedi hic… bi cikarttirmayi dusundunuz mu tekrar takılsın ve ipini uzun birakmista olabilier ..

Maviss bende adet olmuyorum canım adet olmamak bi sıkıntı da yapmadı bende

lnr234 bende ağrı ve sinir yaptiya adet olmuyom diye normalde böyle değildim 3 ayım tamamlandı bı dahada vurunmayacam ben

Maviss kişiden kişiye yan etkisi değişiyormuş canım ben de sadece adet olmuyorum