Deleted17 Bu arada eşimiz hissediyor batıyor diyorduk ya, bugün çıkan spirale baktım gerçekten ipi tel gibi sert bişeymiş. Adamlar haklıymış
Sevde_20 Deleted17 ya benim esim hic hissetmedi hic… bi cikarttirmayi dusundunuz mu tekrar takılsın ve ipini uzun birakmista olabilier ..
xyzem Rouge bizde geçen gün bi baktık prezervatifin içi boş hemen ertes aldım galiba boşaldıktan sonra gelgit fln yaptı ama artık ben de ondan çok korkuyorum hiç zevk alamıyorum yarın spiral taktırmaya gidecektim
MedavikPastam Deleted17 kız niye koşturuyorsunu yanlnızda peçete koyun hemen çıkarsın peçeteye sarıp koysun bi yana yine uzanın
Rouge HurremSultan bizimkiler de bayılmıyor ama mecbur benim hormonlarım bedenim için yapıcak😂aslında hep psikolojik yani erkekler ne hissediyor bilmiyorum ama kesinlikle doğru prezervatif kadının hissiyatında bisey değiştirmiyor
Burnumageliyoduslkmsn HurremSultan b.k gibi seçmek ya yemek sepeti markette bulduk durex xl marketlerde eşim hiç görmedim dedi bilmiyorum varmı küçük beden morartiyor haliyle isteksizlik yapıyor büyük beden çıkıyor falan kötü ya biz zor ayarladik stok yapicaz zor bulunuyor yada biz zor buluyoruz
HurremSultan Rouge bence erkolar bizim sıcak tenimizi hissetmek için yalan soyluyor dkdkddk yoksa ben bizde hissizlik olduğunu düşünmüyorum 😂😂🙈
Maviss lnr234 adet oluyonmu peki ben vuruldum 3 aydır adet olmuyom doktora gittim bu iğne adti tamameen kesiyor dedi öylede sıkıntıya
Maviss lnr234 bende ağrı ve sinir yaptiya adet olmuyom diye normalde böyle değildim 3 ayım tamamlandı bı dahada vurunmayacam ben