sirinhatun-18 delihatunum neyse güzelim bidaha ki postları kacırmamak dileği ile inşallah ikimiz bir geliriz o tür postlara 😂
delihatunum sirinhatun-18 inşallah inşallah ne güldüm gece gece 😂 postu görseydim gülmekten altıma ederdim 🤣🤣
HurremSultan sirinhatun-18 aynı happy mom gibi oldu burası he orda da her dakka birinin akintisini görüyorduk sırf o yüzden giresim gelmiyordu ya zaten hamileyiz mideler allak bullak birde akıntıdan akıntı beğeniyorduk😏😏
sirinhatun-18 HurremSultan happy mom bırakalı yıllar oldu arada sırada indirip bebemin gününe ve ayına bakarım geri silerim orası da aynıydı zaten igrenc mide bulandırıcı şeyler burasıda öyle oluyor ve oldu hatta gerçekten rezillik millet pazardan meyve sebze seçer beğenir biz burdan akıntılardan akıntı beğeniyoruz
lidyaaa__ Tonight_00 Kızlar benim vajinamda pardon onu bile yazmamıştı, benim oran da kabarcık yara beyaz bişey var Dr randevu aldım 1 hafta sonra ya ama ne anlamadım bir bakın böyle okurken kim ne yazmış diye aşağı bı indim pıddık daha doğrusu poddok 🤣🤣
Tonight_00 sirinhatun-18 eğer erkek değilde gerçekten kadın orasını attıysa yüklediği resim de şuan Google da kayıtlı kalıyor o zaman dimi görmeyen kalmayacak 🤣🤣🤣🤣🤣
sirinhatun-18 belladonna ay amin amin darısı bize skdjdjdj😂😂kız ne güzel eğlence çıkacaktı o postaki yorumlarla Allah kahretsin kahretsin 😂
belladonna lidyaaa__ ahahahahah pis adam mı desem kadın mı desem bombayı bıraktı gitti olan bize oldu be 😁
sirinhatun-18 belladonna erkekse büyük ihtimalle komuştugu varsa nude at demiştir kızda orayı atmıştır oda burayı atmıştır 😂
belladonna sirinhatun-18 Gören Naime hanımı etiketledi aşkım kimse dayanamadı o görüntüye. Bir ara telefonumun ekranı simsiyah oldu o derece ahahahah
belladonna sirinhatun-18 ıyyy yaaa 🤮🙈 valla o kime aitse çok fenaydı asla unutamayacağım bir görüntü oldu gören kimse unutmaz onu
lidyaaa__ sirinhatun-18 Kız öyle nud atılacak bişey değil di yakından çekilmiş poddok işte beyaz beyaz şeyler gözümün önünden gitmiyo koca koca yaralar tedavi edecek Dr Allah yardım etsin