veraeyl sirinhatun-18 shhsgssh aynen öyle burda anonimiz diye sapıttılar şoka girdim bu postu görünxe dhdhhehsh
sirinhatun-18 delihatunum ay aman allahım düşünsene aynı kişi bidaha geliyor bu sefer arka kısmını atıyor ve biz gene kacırıyoruz 😂😂😂
sirinhatun-18 belladonna bizde yok kanka ya biz ona sahip değiliz sjdjdj😂ee bizde var diye atmasımı lazım
sirinhatun-18 Dalgasına vuruyorum konuşuyorum ama gerçekten hiç doğru bir haraket değil saygısızca kimse seni bilmesede etmesede atman dogru degil yani mide bulandırıcı
HurremSultan sirinhatun-18 aynı happy mom gibi oldu burası he orda da her dakka birinin akintisini görüyorduk sırf o yüzden giresim gelmiyordu ya zaten hamileyiz mideler allak bullak birde akıntıdan akıntı beğeniyorduk😏😏
sirinhatun-18 delihatunum neyse güzelim bidaha ki postları kacırmamak dileği ile inşallah ikimiz bir geliriz o tür postlara 😂
delihatunum sirinhatun-18 inşallah inşallah ne güldüm gece gece 😂 postu görseydim gülmekten altıma ederdim 🤣🤣
sirinhatun-18 HurremSultan happy mom bırakalı yıllar oldu arada sırada indirip bebemin gününe ve ayına bakarım geri silerim orası da aynıydı zaten igrenc mide bulandırıcı şeyler burasıda öyle oluyor ve oldu hatta gerçekten rezillik millet pazardan meyve sebze seçer beğenir biz burdan akıntılardan akıntı beğeniyoruz
lidyaaa__ Tonight_00 Kızlar benim vajinamda pardon onu bile yazmamıştı, benim oran da kabarcık yara beyaz bişey var Dr randevu aldım 1 hafta sonra ya ama ne anlamadım bir bakın böyle okurken kim ne yazmış diye aşağı bı indim pıddık daha doğrusu poddok 🤣🤣
Tonight_00 sirinhatun-18 eğer erkek değilde gerçekten kadın orasını attıysa yüklediği resim de şuan Google da kayıtlı kalıyor o zaman dimi görmeyen kalmayacak 🤣🤣🤣🤣🤣
sirinhatun-18 belladonna ay amin amin darısı bize skdjdjdj😂😂kız ne güzel eğlence çıkacaktı o postaki yorumlarla Allah kahretsin kahretsin 😂