Allah'ım unutamıyorum
Buzlulimonatam gozunun onunden gitmezdi emin ol o pis hali oyle diyim 🤢🤢 anam bunlarin evinde su sabun hadi agdan yok marketten git bi permatik al en ucuzundan kendinize az bakin yahu ben kocq olsam kacarim
Copper ay gerçekten ya insanın kendisine bari saygısı olur 🤮🤮
MedavikPastam kıl harici pislikleri bile ustundeydi kız insan bari silerdi🤢🤢🤢
belladonna insan nasil rahat eder anlamiyorum ya. Bu yokluktan degil kendisinin pis olmasindan kaynakli hic bisey yok al su sabun en dandik bisey al kullan yani yazik gercekten baskasi icin degil kendi icin
Copper öğğğğğ
Copper bide kıllı mı atmış 😂😂
Copper ay görmedim ama kusacam şimdi 🤢🤢
Copper Tabi canım. İnsan ne olursa olsun önce kendi öz temizliğine dikkat etmeli. Yani etmiyorsun ama neden bu kadar rahat davranıyorsun. Sanal ortam da olsak böyle şeylere nasıl cesaret ediliyor anlamış değilim. Sabah işe giderken bile aklıma geldi tövbesjdjsksk
lidyaaa__ ay inanmiyorummm ben sokk ciddimisiniz
belladonna Ben yemeden içmeden kesildim vallahi midem bişey almıyo sigara kahveyle duruyorum 😶
lidyaaa__ azim acik kaldı vala kadinin rahatligina gorseydim ne tepki verirdim acaba
lidyaaa__ ahahaha kız benimde sürekli aklıma geliyor ya görsel şeyler de hafızam da daha iyi kalır keşke silinse resmen milim milim aklımda
belladonna Vallahi benimde öyle gördüklerimi asla unutamıyorum amk korkulu rüyam oldu yorumlar devam ettikçe gözümün önüne geliyo
lidyaaa__ tm bu bostu burda kapatalim bence başı sonu pislik icerir ogggg 🤣
lidyaaa__ eee hiç post açan yok mu gene kaçırdığım 😂