lidyaaa__ Tonight_00 Kızlar benim vajinamda pardon onu bile yazmamıştı, benim oran da kabarcık yara beyaz bişey var Dr randevu aldım 1 hafta sonra ya ama ne anlamadım bir bakın böyle okurken kim ne yazmış diye aşağı bı indim pıddık daha doğrusu poddok 🤣🤣
sirinhatun-18 delihatunum ay aman allahım düşünsene aynı kişi bidaha geliyor bu sefer arka kısmını atıyor ve biz gene kacırıyoruz 😂😂😂
ayipolmasinama delihatunum ya o var ya zaten aramızdan biriydi ben söyleyim. Posttan 10 dk önce açmıştı hesabı
belladonna lidyaaa__ özgüveni haddinden fazla bir şekilde yüksekti 😁 gerçekten amaç neydi çözemedim ama bizi mahvetti
veraeyl sirinhatun-18 shhsgssh aynen öyle burda anonimiz diye sapıttılar şoka girdim bu postu görünxe dhdhhehsh
sirinhatun-18 belladonna bizde yok kanka ya biz ona sahip değiliz sjdjdj😂ee bizde var diye atmasımı lazım
sirinhatun-18 Dalgasına vuruyorum konuşuyorum ama gerçekten hiç doğru bir haraket değil saygısızca kimse seni bilmesede etmesede atman dogru degil yani mide bulandırıcı
HurremSultan sirinhatun-18 aynı happy mom gibi oldu burası he orda da her dakka birinin akintisini görüyorduk sırf o yüzden giresim gelmiyordu ya zaten hamileyiz mideler allak bullak birde akıntıdan akıntı beğeniyorduk😏😏
sirinhatun-18 delihatunum neyse güzelim bidaha ki postları kacırmamak dileği ile inşallah ikimiz bir geliriz o tür postlara 😂