Tonight_00 sirinhatun-18 eğer erkek değilde gerçekten kadın orasını attıysa yüklediği resim de şuan Google da kayıtlı kalıyor o zaman dimi görmeyen kalmayacak 🤣🤣🤣🤣🤣
belladonna lidyaaa__ ahahahahah pis adam mı desem kadın mı desem bombayı bıraktı gitti olan bize oldu be 😁
sirinhatun-18 belladonna erkekse büyük ihtimalle komuştugu varsa nude at demiştir kızda orayı atmıştır oda burayı atmıştır 😂
sirinhatun-18 belladonna ay amin amin darısı bize skdjdjdj😂😂kız ne güzel eğlence çıkacaktı o postaki yorumlarla Allah kahretsin kahretsin 😂
belladonna sirinhatun-18 Gören Naime hanımı etiketledi aşkım kimse dayanamadı o görüntüye. Bir ara telefonumun ekranı simsiyah oldu o derece ahahahah
belladonna sirinhatun-18 ıyyy yaaa 🤮🙈 valla o kime aitse çok fenaydı asla unutamayacağım bir görüntü oldu gören kimse unutmaz onu
lidyaaa__ sirinhatun-18 Kız öyle nud atılacak bişey değil di yakından çekilmiş poddok işte beyaz beyaz şeyler gözümün önünden gitmiyo koca koca yaralar tedavi edecek Dr Allah yardım etsin
sirinhatun-18 belladonna yarama tuz basma cok dertliyim ben olacaktım Naime hanımı etiketlemek yerine tak tak yapıştır lafı yaparıdım ahhh ben nerelere gidem😂
sirinhatun-18 lidyaaa__ o kadar mı mide bulandırıc be o kadarda olmaz ya igrenc ya bakımsız biri olsa gerek ay
belladonna sirinhatun-18 Kız öyle deme Allahım ben ne kadar şanslı bir insanım gece rahat uyuyacağım de 😁😁
belladonna lidyaaa__ ben taktığım zaman illa rüyamda da görüyorum. Ama bu gece uyurken başka şeyler düşünerek uyuyacağım 😁
belladonna lidyaaa__ Ahahaha bende öyle hem gülüyorum hem midem bulanıyo eşim mide bulantısı, gülme, Telefon bu üçlü ne alaka diyo 🤦♀️🤯