lidyaaa__ kızlarla sohbet de gec boşver açıklama yapma adama 😂😂
Allah'ım unutamıyorum
sirinhatun-18 eğer erkek değilde gerçekten kadın orasını attıysa yüklediği resim de şuan Google da kayıtlı kalıyor o zaman dimi görmeyen kalmayacak 🤣🤣🤣🤣🤣
belladonna Knka mantarlı pıddık yazsa çıkar ztn 🤣🤣
sirinhatun-18 Bence o kadarını Google bile bünyesinde barındırmaz 😁
belladonna ay amin amin darısı bize skdjdjdj😂😂kız ne güzel eğlence çıkacaktı o postaki yorumlarla Allah kahretsin kahretsin 😂
Tonight_00 Yeminle benim de karnıma ağrı girdi 😂
belladonna erkekse büyük ihtimalle komuştugu varsa nude at demiştir kızda orayı atmıştır oda burayı atmıştır 😂
belladonna Ayy bende çok güldüm 😂😂🤣🤣🤣
lidyaaa__ ahahahahah pis adam mı desem kadın mı desem bombayı bıraktı gitti olan bize oldu be 😁
sirinhatun-18 Muhabbet ediyoruz dedim anlatta bende güleyim diyo 🤣
Anlatsam kusar 😅
sirinhatun-18 Gören Naime hanımı etiketledi aşkım kimse dayanamadı o görüntüye. Bir ara telefonumun ekranı simsiyah oldu o derece ahahahah
sirinhatun-18 of sus susss fkdkf
sirinhatun-18 ıyyy yaaa 🤮🙈 valla o kime aitse çok fenaydı asla unutamayacağım bir görüntü oldu gören kimse unutmaz onu
sirinhatun-18 Kız öyle nud atılacak bişey değil di yakından çekilmiş poddok işte beyaz beyaz şeyler gözümün önünden gitmiyo koca koca yaralar tedavi edecek Dr Allah yardım etsin
belladonna yarama tuz basma cok dertliyim ben olacaktım Naime hanımı etiketlemek yerine tak tak yapıştır lafı yaparıdım ahhh ben nerelere gidem😂
belladonna Aynen Aynen nasıl unutcam onu düşünüyorum düşünsene rüyamıza giriyo 🤣
lidyaaa__ o kadar mı mide bulandırıc be o kadarda olmaz ya igrenc ya bakımsız biri olsa gerek ay
sirinhatun-18 Kız öyle deme Allahım ben ne kadar şanslı bir insanım gece rahat uyuyacağım de 😁😁
belladonna Ayy vallahi gülmekten bayilcam 🤣🤣