• Muhabbet
  • Birazda eşimi öveyim nazar etmeden 🧿😂

bukii27 kocamı övecek çok şey var ama önceki postta gömdüğüm için tutarsız olacak😂😂
Benimkide bana iPhone aldı bozuldu iPhone 6 adam gitti bi baktım onca borcun arasında aylık 50 € gider ekten kendinede alacaktı bide bende al sen kullan dedim böylede yüce gönüllüyüm 😂

Eskobar hahaha işde biz kadınlarr amann borça girmesin diye diye yüce gönüllülükte zirve yaptık 😂😂

bukii27 Güzel, sağlıklı günlerde kullan canım. Tatilin de keyfini çıkart memleket gibisi yok ☺️

bukii27 güle güle kullan mutluluğunz daim olsn. Bende kocamı öveyim dün akşam ani kararla srkadaşlarmla buluştm 11di eve döndüm kızı doyurmuş pijamalarını giydirmiş, yemek yemişler nutfak pırıl pırıl yıkanıp biten çamaşırları kurutmaya atmış sonra katlayıp yerleştirmiş birde robota evi süpürtmüş 😂 kızlara diyorum eve gidicem daha çamaşır işim var benimki de böyle mutlu ediyo sağolsun 😂

Cicekliperde 😂 aslında genel hali olduğu için pek hediye olmuyo ama her seferünde mutlu oluyorm 😂 eve geldim başörtümü sandalyenin üstüne attım bana kızıyor şu evi toplu bırakın diye 😂😂

Aşkim.Allaha nazardan saklasin.🧿
          Senin adina bende çok mutlu oldum🥲🫶🏻

bukii27 maşallah 🧿🧿🧿🧿♥️♥️♥️♥️♥️ benim kocamda güzel jestini geçen hafta arkadaşımla akşam buluştuğmda yaptı çocukları yedirmiş mutfağı bir güzel toplamış evi süpğrmüş çayı koymuş pijamalar giyinmiş kitap okurken ben geldim of onları öyle görünce aşırı duygulandım babalarına aşkla bakarak ağzının içine düşen kızlarım 💕💕

TombulHatun ayyy kız beni o daha mutlu ederdi gir yat yatağana ohh 😂🥰Maşallah size de canımm daim olsun bu şekilde inşallah 🫶🏻

aykirikadin oyy canını yerim teşekkür ediyorum sana daha güzelleri olsun inşallah 🫶🏻🫶🏻🥰

Susunbebekuyuyo ayyy kız ve baba sevgisi beni benden alır her zaman çünkü bizde babamla öyleyiz maşallahhh rabbim ağzınızın tadını bozmasın yavrummm 🫶🏻🥰

bukii27 ayy ne guzelll maşallah agzinizin tadi hiç bozulmasın inşallah🤲🏻♥️ bende az oveyim kocamı yaaa kızımın dogumgununden sonra hastalandım. O bir hafta boyunca doğum günü sonrası mutfak temizliği ev temizliği de dahil herşeyi o yaptiii🥺♥️ ben uyurken o uyumamış çocukları uyutup gece sabaha kadar evi temizlemiş hemde bana bebek gibi bakmıştı 🥺🥺 sonra yine aynı sekilde sabah ve diğer günler de ev işlerini heo o yaptı taki iylesene kadar. Normalde yapmazdı bu kadar üstten yapardı ama bu sefer cidden çok ilgilendi evlendigimizden beri en ilgili olduğu zaman bu zaman oldu diyebiliriim. Hem benimle hem çocuklarla hem evle ilgilendiii 🥰 hastaneden cikinca da ne zamandır burger yemiyorduk dışarıdan birde onu yemeye götürdü 🤭 2 günlük açlık ve susuzluk üzerine çok iyi gelmişti 😁😁😁